evo i mene :) |
Post Reply |
Author | |
nerdy
Cita FAQ Joined: 17 Svibanj 2016 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 17 Svibanj 2016 at 20:47 |
Bok ljudi!
Imam 20 godina, studentica sam, volim čitati, kuhati, gledati filmove i proučavati sve vezano za znanost, prehranu, medicinu i sličnim temama.
Visoka sam 171cm i imam 56kg. Nikada se nisam pretjerano bavila sportom (jedno vrijeme sam išla u teretanu), ali trudim se biti konstantno aktivna pa puno pješačim, rijetko trčim i povremeno vježbam kod kuće. Imam tanke noge i ruke, a masno tkivo mi se nakuplja oko donjeg dijela trbuha. I to puno, kad se udebljam sve u njega ode :(. Cilj mi je povećati mišićnu masu i izravnati trbuh, ali ne znam otkud bih počela. Planiram krenuti u teretanu i kupiti neke suplemente. I tu nastaju problemi, nemam pojma kakvi i koliko i gdje da ih nabavim. Čitala sam malo o wheyu i tako nekim stvarima, ali nisam sigurno što mi je od svega toga potrebno. Je li Whey dosta za početak? Postoji li više vrsta toga? Inače se zdravo hranim i više manje sam upoznata prehranom koja mi je potrebna za povećanje mišićne mase. |
|
CeLe111
Viden/a u gymu Joined: 06 Listopad 2015 Status: Offline Points: 370 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav,
za pocetak mislim da ti kraj kvalitetnog treninga i dobro balansirane ishrane, ne treba nikakava suplementacija... Whey protein nije nista drugo nego "nadopuna" ishrani, i zapravo prakticnost da dobijes ciljani proteinski unos koji je odreden, dakle unos proteina se bez problema moze upotpunit sa ishranom bez praskova! |
|
Online Mentor:
Nutricionizam/trening, misicna masa/mrsavljenje. Stalni pristup i motivacijska podrska. Rad temeljim na hrpi zadov. klijenata i uspjesnim transformacijama! http://www.fgfitness.uk |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |