D: Korištenje visinske maske – jako korisno ili baš i ne? |
Post Reply |
Author | |
Ante94
Cita FAQ Joined: 22 Listopad 2014 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 06 Kolovoz 2016 at 10:38 |
Svi komentari na temu: Korištenje visinske maske – jako korisno ili baš i ne?
Dapace, ne samo da je apsolutno beskorisno, nego i opasno za zdravlje! |
|
Goranchero
Mixa shakeove Joined: 21 Prosinac 2013 Status: Offline Points: 526 |
Post Options
Thanks(0)
|
Sad sam sve vidio.
|
|
iver
Mixa shakeove Joined: 22 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 631 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pa kad se vec netko predstavlja kao "Fitnes ucilište" mogli ste dio clanka posvetiti za edukaciju o karakteristikama respiratornog sustava.
A usput se miješaju kruške i jabuke, maska može imati efekt kod RPM-a, tj treninga respiratornih mišica, i u nekim slucajevima uvecati funkcionalnosti istog a ne kao visinski trening koji je sasvim druga stvar. Ukoliko netko reklamira da je maska zamjena za visinski trening, to je neistina, ali maska može biti dobra zamjena za PowerLunge i PowerBreath, koji isto služe za RPM.
Ako ste vec htjeli navesti neko istraživanje, ovo koje ste naveli je za temu promašaj, trebali ste navesti John Porcari-a koje se izricito bavi promjenama usljed treninga sa maskom. https://www.researchgate.net/publication/303877118_Effect_of_Wearing_the_Elevation_Training_Mask_on_Aerobic_Capacity_Lung_Function_and_Hematological_Variables
|
|
beast
Cita FAQ Joined: 22 Kolovoz 2014 Status: Offline Points: 9 |
Post Options
Thanks(0)
|
koristio sam masku 1mj , nastavke sam stavio sa najmanjom dopremom kisika, otezava disanje teze se koncetrirati koristio sam za boksacke pripreme stvar nije losa al ne vrijedi 100eur, trenutno i ja zelim kupit jednu ali 100eur mi je previse pa ako ima negdje jeftinije javite
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |