Kako skinuti trbuh ? |
Post Reply |
Author | |
ne_tko
Cita FAQ Joined: 02 Ožujak 2017 Location: Croatia Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 03 Ožujak 2017 at 13:09 |
Pozdrav,dakle imam problem. Prije mozda godinu dana jedno vrijeme pio sam puno mlijeka i sve mi otislo u trbuh i u noge pa sam se udebljao.
Sad oko 3 tjedna svaki drugi dan trcim ali bas i ne vidim pomaka. Na prehranu ne pazim previse, kad radim popodne jedem 3 puta dnevno, kad radim ujutro oko 4 puta. Imam oko 60 kg,visina mi je oko 180 cm, u rukama i inace sam dosta mrsav,samo mi se trbuh udebljao i to mi je problem. Mozete li mi molim vas dati neki savjet kako da izgubim taj trbuh ? Ako netko zna neke videe vjezbi neka slobodno stavi link. Citao sam malo o HIIT metodi trcanja pa sam mislio to probati, valja li to za skidanje trbuha? Evo i slike http://imgur.com/a/8jFzC |
|
Warrior98
Viden/a u gymu Joined: 28 Srpanj 2016 Location: Radoboj,Krapina Status: Offline Points: 198 |
Post Options
Thanks(0)
|
E moj netko,ti si skinny fat,sjedilacki nacin zivota,hrana koja potice lučenje estrogena,nedostatak testosterona,a zapravo premala kilaza...moras nabiti misicnu masu i to ti je jedini izlaz...dizi utege,radi vjezbe s vlastitim tijeom,jedi dosta bjelancevina i jedi DOSTA hrane,al ne ovih sranja neg prave hrane...i nemoj mi slucajno raditi trbusnjake u nadi da ce trbuh nestati jer gubis vrijeme,misicna masa je rjesenje a ne vjezbe za trbuh...HIIT metoda je super ali moras izgraditi nekakvu spremu prije neg krenes s takvim stvarima,kardiovaskularni trening je potreban svakome ali nemoj nizati sate i sate cardia u nadi da ce trbuh nestati,ja sam bio cardio fanatik pa nisam dobio zeljene rezultate...zapamti,trening s otporom i jedi zdravu hranu,izbaci bijelo brasno,procesuiranu hranu,slatkise,salame,mlijeko(barem na neko vrijeme ali jako je bogato estrogenom),uglavnom secer i lose ugljikohidrate...PRIHVATI PROTEINE,MASTI,POVRĆE,Voće,dobre ugljikohidrate poput krumpira,kvinoje,zobi,batata,smeđe riže i postat ćeš zvjerka. Nemoj se zanosit s kardiovaskularnim treningom,samo kazem.
|
|
"Exercise is the thing we must do to replicate the conditions under which our physiology was - and still is - adapted, the conditions under which we are physically normal."
|
|
ne_tko
Cita FAQ Joined: 02 Ožujak 2017 Location: Croatia Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
hvala ti. prvo sam mislio skinuti trbuh jer mi to najvise smeta. danas cu probati sa HIIT trcanjem pa cu vidjeti kako ide. vec jesam u ok kondiciji jer zadnja 3 tjedna trcim redovito. znam da trbusnjacima ne mogu skinut trbuh pa i zato niti ne radim. bilo bi super ako netko zna jos neke vjezbe pa da podijeli link i da mogu kod kuce vjezbati jos :)
|
|
CeLe111
Viden/a u gymu Joined: 06 Listopad 2015 Status: Offline Points: 370 |
Post Options
Thanks(0)
|
kolega Warrior98,
dao ti je veoma konstruktivan odgovor, prehrana je defitinitivno kljuc, ali naravno i vjezbanje/povecanje misicne mase. U tvom slucaju, trcanjem i losom prehranopm ces radit zapravo samo kontra produktivno, i vrlo vjerojatno gubit i to malo misicne mase sto imas!
|
|
Online Mentor:
Nutricionizam/trening, misicna masa/mrsavljenje. Stalni pristup i motivacijska podrska. Rad temeljim na hrpi zadov. klijenata i uspjesnim transformacijama! http://www.fgfitness.uk |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |