Veliki misicni disbalans i bolovi u ledjima |
Post Reply |
Author | |
Lessmore
Cita FAQ Joined: 13 Listopad 2017 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 13 Listopad 2017 at 12:16 |
Lijep pozdrav! Imam problema sa ledjima u zadnje vrijeme pa to je cudo...bas se mucim...sad sam ovaj tren dosao sa senzomotoricke analize i potvrdili su ono sto mi je jasno...totalni disbalans izmedju lijevog i desnog gluteusa(lijevi dosta slabiji) i jos veci disbalanas izmedju lijevog i desnog erectora s. i latissimusa (desna strana znatno slabija,lijeva strsi van ko lungić😁). Moze li netko preporuciti izolirajuce vjezbe za lijevi gluteus te desni erector i latissimus? Da stvar bude gore spustilo mi se u lijevu nogu,psoas je uzasno bolan,istezanjem psoasa osjecam da mi koljeno gori!!?? Dok hodam iza lijevog koljena imam osjecaj kao da su mi tetive u cvor vezane...ne boli ali uzasan osjecaj neke napetosti i kao da ce svaki cas preskociti al ne preskace...uzas uglavnom a svaki dan moram po 7 sati na terenu trenirati i demonstrirati jer radim sa djecom nogomet. Naravno gospoda doktori uopce ne gledaju biomehaniku nego mrt ledja(koja jos nisu u tolikoj banani,al bit ce..) i ne traze uzroke nego mi pripisuju painkillere...
Hvala i pozz iz Frankfurta! |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |