Pulsmetar |
Post Reply | Page 123> |
Author | ||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 14 Listopad 2008 at 23:03 |
|
Zanima me gdje mogu kupiti Polar i Garmin pulsmetre u Zg?
|
||
Mr.O
Viden/a u gymu Joined: 06 Srpanj 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 99 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Mislim da imaš u teslinoj, ducan se zove zona srce...imaju hrpu zanimljivih stvarcica između ostalog i pulsmetre...jedino kaj se pripremi na financijski udar po tvom novcaniku
|
||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Wiiiiii, thanx!
|
||
lakini
Viden/a u gymu Joined: 26 Travanj 2009 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
riskiram da ispadnem smiješan al jel taj pulsmetar isti onaj šta mjeri i potrošnju kalorija ili sam ja nešto pobrkao. da li uopce postoji takvo nešto i koliko košta cca? hvala |
||
Freakusha
Viden/a u gymu Joined: 24 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 192 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Postoji taj pulsmetar sa te dvije opcije - potrošnja kcal i mjerac pulsa. Ja za sada imam samo mjerac pulsa (platih ga cca. š0 dolara preko Ebaya). Pokušaj na Ebay-u potražiti što ima, a garantiram ti da ceš proci najjeftinije
|
||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
...godina dana..
|
||
Rijeąeno na PM.
|
||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja sam dobila danas za rođendan od kolegica pulsmetar sigma onyx pro.... baš su dražesne.... oduševile su me...
|
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja bi takve kolegice |
||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Hahaha...još da ih vidiš.... ;) |
||
danijelagugi
Cita FAQ Joined: 01 Lipanj 2010 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ja sam danas nakon visednevne pretrage,konacno nasla pulsmetar u Podgorici,i bila sam blago receno sokirana ...u pitanju su Garmin-ovi proizvodi ,cijena im je š80eura i vise...koja je cijena u vasim gradovima,mozda bih ih mogla nabaviti iz zemalja u okruzenju,ili Njemacke...muka me da zamolim prijatelje,ali kad sam vidjela cijenu,nece mi biti problem...hvala..
|
||
®iga
Viden/a u gymu Joined: 11 Kolovoz 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 279 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ako si pocetnik zaboravi na polar / garmin i orijentiraj se na jeftinije uređaje kao što su Sigma |
||
opasni
Viden/a u gymu Joined: 11 Svibanj 2010 Location: Afghanistan Status: Offline Points: 378 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
jedino ako je razlog da bi brzo mogao odustati od treninga pa da mu ne propadne novac, ja nebi kupio nikoji drugi osim polara jer vecina pocnu stekati nakon negog vremena, moja cila ekipa je kupovala te neke live marke ja sam uzeo polar, njihovi su svi poceli stekati nakon odredjenog perioda moj vec 8 godina radio kao svicarski sat :) i oni su svi pokupovali polare... imas brate za 500kn najosnovniji model i prva liga je, kazu da nismo dovoljno bogati da bi kupovali jeftino... |
||
mrtav hladan
|
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
palari su ružni a sigmu nosim i kao obican sat
|
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||
mesek
Pali po spravama Joined: 04 Svibanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1229 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
narucio si schwinn za 25 dolara
|
||
®iga
Viden/a u gymu Joined: 11 Kolovoz 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 279 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Imaš u Ciklo Centru veci izbor Sigminih pulsmetara
|
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Samo da objavim, u sigmu mi ušla voda i krepala je
|
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||
Post Reply | Page 123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |