mršavljenje |
Post Reply |
Author | ||||
jedna_mala
Mixa shakeove Joined: 16 Ožujak 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 517 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 15 Listopad 2008 at 23:44 |
|||
jel se može smršaviti da se npr 3 dana pazi kaj se jede i da se jedu vecinom samo proteini uz min ugljikohidrata i onda 4 dan se pojede neki fast food? u dosta navrata je spomenuto da se treba šokirati organizam pa me znima može li taj šok biti fast food |
||||
Fresh
Viden/a u gymu Joined: 25 Rujan 2008 Status: Offline Points: 148 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Ja bi prije reko 6 dana discipline pa 7 dan šok za organizam, a fast food se cini kao odlicna prilika za to
|
||||
Hammerstrength
Viden/a u gymu Joined: 03 Veljaca 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 629 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Procitam naziv teme i onda me doceka fast food u postu Nego, nije loš princip, radi se o punjenju/pražnjenju i umjesto fast fooda bilo bi poželjnije da je to što manje prerađena hrana, iako - ako si takve građe koja ne nakuplja brzo masnocu, di koji fast foodic nece biti problem. Samo što se ne bi trebalo 4 dana krcati toliko kolicinom U, vec recimo samo cetvrti dan npr., i onda 2 dana bez, pa opet 7. dan itd. |
||||
You can have it all, if you want it badly enough!
|
||||
jedna_mala
Mixa shakeove Joined: 16 Ožujak 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 517 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
jel jedeš ti išta od fast fooda ili apsolutno ništa?
nisam ni mislila 4 dana, nego 4-ti dan samo sam zaboravila staviti tockicu iza cetvorke
građa koja ne nakplja brzo masnoce.. valjda spadam tu.. ak se baš tovim, tovim i tovim glupostima onda se zdebljam.. e, sad ima još neš.. vadila sam krv.. kak sam prek ljeta bila bez staraca na moru - tako da nisam imala mamicu ili bakicu koja bi mi svaki dan kuhala rucak a moji pokušaji kuhanja... - necemo o tome i non-stop bila u žurbi i jela glupostu.. kolesterol mi je 6,0 a trebao bi biti manji od 5,0.. ak je taj fast foodic u prosjeku š tj max 2 put.. i to neki komadic pizze ili hamburger.. nebi trebalo imati nekog utjecaja na to ili...? Edited by jedna_mala |
||||
Hammerstrength
Viden/a u gymu Joined: 03 Veljaca 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 629 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Ne, ja sam nepogrešiv šalu na stranu, ma dakako da se zalomi tu i tamo, nekad i cešce, nekakav junk. Zgriješim naravno
Nisam ni ja neki kuhar, ali ono osnovno što jedem si znam spremiti Sve si sam spremam
Ako je tako, onda nije sigurno od toga. Možda si predisponirana za povišene masnoce u krvi, dakle genetika itd... |
||||
|
||||
jedna_mala
Post Options
Thanks(0)
|
|||
ovo podebljano se odnosi na sada to sam pitala za sada, jel ima utjecaja ako želim smanjiti kolesterol? a povišen mi je š00% jer sam na moru kojih mj i pol non-stop jela neke gluposti i to ne š put max 2 puta tjedno vec skoro svaki dan.. sendvici, pizze, hamburgeri, bureci, lisnata sa sirom/višnjom, fornetti, kroasani itd.. i još sam i radila u nekoj ajmo rec pekari i smjela sam tamo pojest šta i koliko sam htjela |
||||
Hammerstrength
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Boldano je moguci razlog tome. Dakle, ovih jedan ili dva puta tjedno kao što sam rekao ne mogu u toj mjeri naštetiti, kao skoro svakodnevno konzumiranje preko ljeta. |
||||
|
||||
jedna_mala
Post Options
Thanks(0)
|
|||
jel šteti mršavljenju ako se ovo 4-ti dan jede navecer kasno ili je bolje to pojest preko dana? |
||||
jedna_mala
Post Options
Thanks(0)
|
|||
a jel može štetiti u tom smislu da se taj povišeni kolesterol ne može skinuti? |
||||
Hammerstrength
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Ako nisi sigurna zbog cega je došao taj povišeni kolesterol, a sumnjaš na fast food, radije ga izbjegavaj neko vrijeme, opet obavi pretrage, pa ceš otprilike moci vidjeti je li ili ne fast food uzrok.
Mislim da i sama znaš odgovor Naravno, preko dana. |
||||
|
||||
earth_dragon
Viden/a u gymu Joined: 19 Rujan 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 19 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
ja sam imala poviseni kolesterol kad sam papala meso (vise od 6)... sad ga vise ne jedem, nek pijem proteine, papam jogurte, sirice i tak to (po preporuki forumasa - hvala ), i sad mi se krece negdje oko 5..
|
||||
--- nurture your mind with great thoughts ---
|
||||
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Smije se jesti meso ali treba paziti sto se jede. |
||||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |