D: Ovo su najbolje transformacije u 2018. godini! |
Post Reply |
Author | |
HeadHunter
Cita FAQ Joined: 03 Sijecanj 2019 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 03 Sijecanj 2019 at 17:04 |
Svi komentari na temu: Ovo su najbolje transformacije u 2018. godini!
Tanji svaka cast to je prava transformacija u svakom smislu. A Matija nema nikakvu transformaciju vec je skinuo salo poslije bulka, cak se ispod sala vidi mišic. Plus nema šanse da imaš tako niski body fat prirodno odnosno da si postigao takav mišicni prirast u godinu dana. |
|
NickChase
Cita FAQ Joined: 03 Sijecanj 2019 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
|
E moji ljudi pa ovaj prvi lik uopce nije napravio transforamciju o cemu mi pricamo ovdje? Zato se nisam ni prijavio jer sam znao da ljudi koji stvarno rade na sebi nemaju sanse pokraj takvih koji korise sterkane. Pa lik uopce nije debel vec napuhan od retencije vode, a na slici poslije izgleda kao kostur, daj mu pogledaj jagodice!? Kakva transformacija lik je na drogi i pun vode od loših steroida, pogledaj mu noge.
Mislio sam da ce pobijediti netko tko stvarno zasluzuje a ne ovi sto koriste precace.
|
|
anagochi
Cita FAQ Joined: 04 Sijecanj 2019 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
|
E jest vam neka nagrada!? i Poklon bon u vrijednosti dva whey-a. . Niste se nekaj isprsili
|
|
anagochi
Cita FAQ Joined: 04 Sijecanj 2019 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ovi ljudi su zaslužili vecu nagradu za trud i rezultate koje su ostvarili. Pravi su primjer drugima da se sve može kad se zacrta cilj i kad si uporan!
|
|
JeffDahmer2018
Cita FAQ Joined: 08 Rujan 2017 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
|
Tanja je to ocito VIŠE zaslužila jer je cura stvarno uložila volje i truda. Svaka joj cast.
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |