Mislim da cu se ubiti - vegeterijanac |
Post Reply |
Author | |
zeljko17
Viden/a u gymu Joined: 13 Veljaca 2009 Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 13 Veljaca 2009 at 16:43 |
Izvinite
zbog bombasticnog naslova, ali, hvala Bogu, religiozan sam pa to necu da
uradim, ali stanje u kom se nalazim je najblize tome.
Ja sam vegeterijanac. Edited by Fitness.com.hr |
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
a koje je porijeklo whey proteina, prvo mi reci!
|
|
zeljko17
Viden/a u gymu Joined: 13 Veljaca 2009 Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
|
Da, znam da je iz sirutke (pa to mu je i ime. Imas li ti nesto konkretno ili me samo propitujes?
|
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
mislim, nije mijanso zato nece whey koji je iz mlijeka u biti a pije mlijeko!obicno vegetarijanci ba zato piju whey!
|
|
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja imam ideju! pocni jesti |
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
I ja imam istu ideju kao Lega....nema napredka bez beteka....
Ni treninga nema bez beteka.... Mislim moe ti se hraniti po tim nekim makrobitickim principima..ali mislim da si i sam svjestan da za to treba puno para i puno vremena.... A ako ne jede..nema ni miica....ni snage...tako ti je to.... |
|
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
problem je s vegetarijancima to da bi dobili nekakav dobar aminokiselinski profil iz hrane moraju iskombinirati dosta namirnica!a cak ni onda to nije velika kolicina aminokiselina! zato je whey dobar ima vjerovatno najbolji AK profil.. lako se uzima, nije skup i mogu ga vegetarijanci jer je whey komponenta mlijeka!
e sad to ovaj eljko izvodi, iskreno nemam pojma! da si vegan razumio bi (u neku ruku, iako ih ne toleriram uopce :D), ali ovako, nema razloga da ne pije whey kad je prirodan i iz mlijeka! |
|
Hunter
Viden/a u gymu Joined: 12 Veljaca 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 6 |
Post Options
Thanks(0)
|
e,eljac nemre to tako...Kao prvo da bi u teretani nesto postigao moras jest,ali ama bas sve.Od gladovanja nema nista,kao niti bez mesa.Gore navedeno i tocno je da je whey nastao od mlijeka,ali sam whey nazalost nemoze ti pomoci.To su sve dodaci koji se uzimaju uz normalne obroke.
A sto se tice sala,samo noramlna prehrana i crobne aktivnosti. Primjer jedan: Djevojka-,vrhunska sportasica (veslacica) treninzi 7-0x tjedno.crobni,teretana ,voda.Rezultati vrhunski dok nije prestal jest meso.Ruke su joj se opustile,dobila je trbuh,kondicija je ostala stabilna,ali u snazi je puno izgubila i nikakvi pripravci,proteini i bilo sta drugo nije moglo vratit snagu... Iskreno,nemoj bas puno ocekivat... jednostavno pocni s mesom... |
|
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
kod vegetarijanaca i srodnih me uvijek fasciniralo to to su oni toliko upuceni u tu prehranu, znaju tocno ta rade, sve im je jasno, a ned'o bog da neko spomene da jede neto to je nekad skakutalo po cvijecu:
ali bitno da su uvijek puni problema, tegoba sa vjebanjem, kilaom i ovako vrlo zanimljivih dilema (kao npr. u vezi wheya, ima'l to veze s nekakvom kravicom tamo nekad to su ju izmuzli, jel toj kravi netko dao ime, tko se s njom mazio, jel se ta krava slae da ju muzu ) Edited by Lega |
|
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
ok.. nemojt toliko zezati covjeka.. moji su svi vegetarijanci... jedino ne podnosim vegane !
ako jede soju, dovoljno razlicitog povrca i pije whey. moe bez problema nabaciti miice i biti jak! ima i pro body bildera koji su vegetarijanci! nije meso nuno ali olakava stvari dosta |
|
Lega
Post Options
Thanks(0)
|
ma naravno, ne elim generalizirati na temelju ovog jednoga - ali budimo realni tema se zove " Mislim da cu se ubiti "
+ postavio je pitanje a ne javlja se, pa si namjerno dajem malo vie slobode da ga cujemo Edited by Lega |
|
earth_dragon
Viden/a u gymu Joined: 19 Rujan 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 19 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja sam vec dosta dugo vegetarijanka, negdje oko 2 godine, u glavnom kad sam pocela takav nacin prehrane puno sam citala o svim namirnicama i na koji nacin bi ih kombinirala, a da bi dobila sve potrebne nutrijente, mislim da je to vrlo vazno.
ne jedem meso, a ribu bas ne volim, al zato da dobijem proteine koji su potrebni za izgradnju i odrzavanje misica i ostalih stanica, pijem mlijeka s manjim udjelom masnoce, jogurte, po pol litre ponekad dnevno, ali kao pwm mi je obavezan whey protein - bez toga nejde. svaki dan obavezno jedem voce, to mi je vec postalo normalno, sizim kad nema doma voca i pijem vode, a ponekad navecer cajeve. cudno je, al vrlo malo, skoro nikad ne konzumiram tjesteninu ili rizu. jednostavno nemam potrebe. jedem svaka 3 sata, tak negde, s tim da radim i idem na fakultet, i vjezbam, no ipak sam uspjela to si posloziti. ak slucajno osjetim da sam malo gladna, ne izgladnjujem se, vec naprotiv, popapam neki vocni jogurt, ili maznam 2 narance il slicno, tak da stalno imam osjecaj sitosti. najbitnije od svega ti je volja! |
|
--- nurture your mind with great thoughts ---
|
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ah joooooooj..... Vegetarijanac koji jo uz to nema pojma o prehrani (mislim na whey protein...).
Ako ti se vec ne da citati, a ove stranice i forum su puuuune toga, onda bar pitaj nekoga u teretani. Njihov posao, osim da te pozdrave kad uπe, je i da ti pomognu. Zato, ako neto ne zna - PITAJ! A s ovakvom prehranom kakva ti je sad, dragi moj neeeeema pomaka. |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |