Proteini i ugljikohidrati |
Post Reply |
Author | |
pekez001
Viden/a u gymu Joined: 31 Sijecanj 2009 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 13 Veljaca 2009 at 18:04 |
Pozdrav za sve.Star sanm 30 godina visok š85,tezak š05 kg.Od sedmog mjeseca do sada sam izgubio 20 kg.Nisam drzao nikakvu dijetu nego sam samo reducirao obroke.Smanjio sam unos tjestenine tj hljeb ne jedem uopste nego samo nekada mozda jednom ili dva puta u mjesecu pojedem burek ili cevape.Ono sto me zanima je to sto sada zelim malo zaostriti treninge jer sam pauzirao preko zime,ali bih volio znati koliko trebam dnevno unositi ugljikohidrata ,a koliko proteina.Ako mi neko moze pomoci bio bih zahvalan.Takodje me zanima kolicinski koliki treba da mi budu obroci š00-200 grama.Jedem pet obroka dnevno tj svakih tri sata.
|
|
pekez
|
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
to moraš sma otkriti.. probaj polako povecavati unos UH, pa gledajkako ce tijelo reagirati.. naravno ako misliš trenirati ozbiljno! a po proteinima samo udaraj ;)
|
|
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ovo bi vjerojatno trebalo ici u prijedloge i kritike, ali ovom forumu pod hitno treba neki f.a.q. ili ga ima a ja ne vidim?? Jer otkako sve više ljudi dolazi na forum, sve više ce ih tražiti da im se odg na takva ponavljajuca pocetnicka pitanja te bi tako smanjili muke njima ali i sebi. |
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
definitvno treba nekakav faq.. ja sam voljan pomoci ako se odluci
|
|
mikili
Cita FAQ Joined: 22 Ožujak 2009 Status: Offline Points: 7 |
Post Options
Thanks(0)
|
zašto je bolje jesti zobene pahuljice od kukuruznih ako zobene imaju i više masti i više ugljikohidrata?
|
|
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ovo si teško fulao... Ali ajd, kukuruzne imaju viši GI - dakle, za vecinu nas nepotrebno dizanje inzulina je nepoželjno. Kukuruzne eventualno kao PWM. |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |