Koje HR portale citate / pratite? |
Post Reply | Page 12> |
Author | |
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 03 Svibanj 2009 at 23:04 |
Zanima me koje hrvatske portale svakodnevno pratite?
Koje volite najviše, na kojim najviše provodite vrijeme.. Naravno da je fitness.com.hr number #š. Nastavite dalje.. Moja lista: #2: Tportal #3: net.hr #4: otvoreni.hr (cesto) #5: forum.hr Moram priznati da više pratim strane webove, no ovo je lista HR portala koje najviše pratim. Nabrojite nekoliko.. Zanima me! Edited by Zoki |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Irena
Viden/a u gymu Joined: 19 Travanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 45 |
Post Options
Thanks(0)
|
š. Forum
2. tportal 3. limun.hr 4. 4.kotaca i mnogi drugi |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pratiš automobilsku industriju ili kupuješ auto? |
|
|
|
Irena
Viden/a u gymu Joined: 19 Travanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 45 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pratim automobilsku industriju, osobno zadovoljstvo.
|
|
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
Aha. COol. Ostatak? Ni glasa ni traga... |
|
|
|
ewie
Viden/a u gymu Joined: 26 Sijecanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 452 |
Post Options
Thanks(0)
|
š. 24sata
2. dnevnik.hr 3. index.hr 4. vecernji.hr 5. fitnessl.com.hr itd itd itd |
|
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja sam još neki dan napisao post, pa mi ga je neka greška pojela
tako da evo samo popisa: osijek03š fitness.com.hr kohorta.net net.hr vip (web sms) motocikli.com forum.teretana.net tportal.hr |
|
Jdot
Viden/a u gymu Joined: 24 Studeni 2006 Status: Offline Points: 171 |
Post Options
Thanks(0)
|
net.hr
index.hr fitness.hr mi3dot.org strani: digg.com reddit.com eztv.it google reader |
|
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
Aj ne zezaj. Mogu reci da nije bilo nekih noviteta među portalima što ste nabrojali. Uglavnom su to popularni portali sa vijestima i regionalni. Illy, Thorn što vi pratite? Vi sigurno citate story i pratite Antišu i Simonu. :) Slušam.. Edited by Zoki |
|
|
|
ivka
Cita FAQ Joined: 03 Travanj 2009 Status: Offline Points: 46 |
Post Options
Thanks(0)
|
Svako jutro ovim redom:
fitness.hr net.hr poslovni.hr motori.hr auti.hr i opet fitness.hr da pazljivije procitam |
|
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
Jesi sigurna da ovo citaš? Vidi logo.. Edited by Zoki |
|
|
|
ewie
Viden/a u gymu Joined: 26 Sijecanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 452 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
niXa
Viden/a u gymu Joined: 21 Ožujak 2009 Status: Offline Points: 276 |
Post Options
Thanks(0)
|
š. 24 sata
2. Bug (tu i tam) 3.net hr |
|
Ive_ri
Mixa shakeove Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
Post Options
Thanks(0)
|
š. net.hr
2. croportal.net 3. bug (isto tu i tamo) |
|
Mozda Bog zeli da upoznas mnogo pogresnih osoba prije nego sto upoznas pravu i na tome ces mu, kad se to bude dogodilo, biti zahvalan.
|
|
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
T-portal
Fitness.com.hr Plivazdravlje Zdravobudi-Belupo Reader's Digest Posao.hr, MojPosao BBC,co,uk- Pravi Pravi |
|
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
Za nekretnine naj - CentarNekretnina
Za poslovne informacije - liderpress.hr Za vijesti - jutarnji.hr Za opustanje - net.hr Malo updateamo listu... |
|
|
|
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |