Pravilan trening |
Post Reply |
Author | |
tony781
Viden/a u gymu Joined: 13 Svibanj 2009 Status: Offline Points: 5 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 13 Svibanj 2009 at 17:05 |
Pozdrav svima!treba mi pomoc....evo,da prestavim svoj problem!!!treniram 3puta tjedno u teretani,a uz teretanu kombiniram trcanje i plivanje!?moze li mi netko,dati odgovor dali je to pravilno ili ne?u teretani provedem oko šh,a na trcanju oko 45min.... ali bas i ne vidim nekakve rezultate!!!pomazite!!!!!!
|
|
ewie
Viden/a u gymu Joined: 26 Sijecanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 452 |
Post Options
Thanks(0)
|
Kakva ti je prehrana?
|
|
Allegra
Viden/a u gymu Joined: 14 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 5 |
Post Options
Thanks(0)
|
koliko dugo tako treniraš?
|
|
Sunce hvala ti ąto si izaąlo za mene, sunce obećajem misli su mi pozitivne! =)
|
|
niXa
Viden/a u gymu Joined: 21 Ožujak 2009 Status: Offline Points: 276 |
Post Options
Thanks(0)
|
-ja bih možda smanjio trcanje na 3.5 km , to ti je oko š5 min onak lagano :)
|
|
anne
Viden/a u gymu Joined: 06 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 54 |
Post Options
Thanks(0)
|
sve se to može lijepo iskombinirati.. plivanje je odlicna stvar...sad je stvar samo onoga što želiš postici i da li paziš na prehranu...koji je tvoj cilj uopce??
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |