šta gledate na Tv |
Post Reply |
Author | |
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 10 Srpanj 2009 at 17:32 |
Imali smo glazbu, novine, a sad ja vas pitam, šta volite gledat na Tv?
Osobno volim dobre krimi serije tipa Kosti, Mentalist, šš. sat...Ali i dobar malo pomaknuti humor iz Kucanica. Volim sitcome jer se volim a smijeh je i dobra vježba, pogotovo za trbušne mišice Također, Dnevnik HRT-a mi je skoro pa neizostavan. |
|
MaLiBarZu
Viden/a u gymu Joined: 26 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 41 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja volim nešto tipa C.S.I. i te tvoje krimi serije....ako se nađe neki dobar triler volim a za komediju sam uvjek
|
|
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
Joj da, da je samo više komedija...A baš gledam program za iduci tjedan i slabo je s komedijama. Moram rec da se znam navuc i na one teen serije, a zadnje sam gledala zadnju sezonu OC u reprizi i ta mi je sezona naj u svakom pogledu-dobar spoj humora i mladenacko-srednjogodišnjih drama i kriza. |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |