pozz:) |
Post Reply |
Author | |
ena:)))
Pali po spravama Joined: 13 Srpanj 2009 Status: Offline Points: 1382 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 14 Srpanj 2009 at 16:39 |
bok svima, ovo je moj prvi ulazak u forum (osim onog s faksa) tako da nisam znala da treba pustiti koju informaciju o sebi.. pa eto.. ja sam ena imam 22 godine i vec cetiri godine idem u teretanu i treniram tc bo. buduci da sam radila u teretani znam ponesto o trenizima za zene pa se nadam da mogu kako i pomoci... nadam se da ima jos cura koje ce podijeliti svoje iskustvo i mozda neke ukusne recepte , buduci da ''brijemo'' na zdravu prehranu i poneki slatki grijeh :))
ena:) |
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
welcome još jednom ena opla, vidim da i ti vec imaš solidan staž u teretani, super, razmijenjivat cemo iskustva |
|
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
Tako je, tako je. GIRL POWER DOBRO DOšLA |
|
Post Options
Thanks(0)
|
tnx... bas mi je drago da nas ima na forumu:) , cura, iz teretane... :)))) |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
ena:))),
welcome! Uživaj u forumu i druženju s nama! |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
aurora
Viden/a u gymu Joined: 11 Svibanj 2009 Status: Offline Points: 34 |
Post Options
Thanks(0)
|
dobrodošla
|
|
Klaudio
Viden/a u gymu Joined: 11 Srpanj 2009 Location: Yugoslavia Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodosla Ena!
|
|
Post Options
Thanks(0)
|
tnx:))
|
|
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
dobrodošla curko
|
|
Post Options
Thanks(0)
|
hvala lega:)
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |