Irššš;n Gym Pull Up Bar - za zgibove |
Post Reply | Page 12> |
Author | ||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 04 Rujan 2009 at 11:00 |
|
što kažete na ovaj pull up bar - odlicno za izvoditi vježbe za leđa odnosno zgibove.
http://video.google.com/videoplay?docid=4š079š7443š07836667# docid=-8š686629523š29š0379 http://video.google.com/videoplay?docid=4š079š7443š07836667# Hocu cuti vaša mišljenja? Edited by Zoki |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
Lovro
Viden/a u gymu Joined: 19 Rujan 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 71 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
cini mi se skupo
|
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Koliko misliš da košta? |
||
|
||
Lovro
Viden/a u gymu Joined: 19 Rujan 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 71 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
mislio sam da košta oko š00 dolara,al sam vidio da košta 29,99
|
||
Ive_ri
Mixa shakeove Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Zakon !!
I ne košta puno cini se... tako nešto bi mi zlata vrijedilo... Di se to može kupit tu kod nas? |
||
Mozda Bog zeli da upoznas mnogo pogresnih osoba prije nego sto upoznas pravu i na tome ces mu, kad se to bude dogodilo, biti zahvalan.
|
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Uskoro cete svi imati extra popust!
|
||
|
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
što ostali misle o ovome ("spravi")?
|
||
|
||
Lovro
Post Options
Thanks(0)
|
|
jel se ima to uopce za kupit kod nas
|
||
niXa
Viden/a u gymu Joined: 21 Ožujak 2009 Status: Offline Points: 276 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ovo je baš zakon ,možeš raditi više vježbi,samo koliko je vjek trajnja te sprave
|
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Prije bih se zapitao koliki je vijek trajanja okvira vrata, pogotovo za teže ljude Prije bih odradio zgibove na djecjem igralištu nego na tome |
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Kako je onaj lik u reviewu naglasio, nije za teške ljude (preko š00 kg), ali ovako inace, odlicna stvar
|
||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
haha...eto...sad i krade djeci igracke...e Thorn Thorn...;)
Nemam iskustva sa tim spravama pa ne znam...cini se fora...;) |
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Bez brige nisam jedan od onih koji treniraju po nogomentim terenima, djecjim vrticima i ulazima od zgrada samo kažem šta mi je bolje |
||
jumok80
Viden/a u gymu Joined: 01 Studeni 2009 Status: Offline Points: 106 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
na djecje, igralištu ti je i mjesto.. |
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Koja je nosivost te sprave??
|
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Mislim da je oko š00 kg
|
||
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |