Vjezbe za gornji dio grudi (bez tegova) |
Post Reply |
Author | |||
wolf
Viden/a u gymu Joined: 21 Rujan 2009 Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 22 Rujan 2009 at 00:59 |
||
Bio bih vam veoma zahvalan, ako bi ste me uputili koje vjezbe da radim kako bih razvio gornji dio grudi, ali bez utega. Redovito radim sklekove, zgibove i propadanja, ali donji dio grudi mi je nesrazmjerno veci od gornjeg, a to mi smeta. Npr. kako da postavim ruke pri izvodjenju sklekova za gornje grudi, ili kako da radim propadanje i zgibove ciljano za razvitak gornjeg poprsja. Hvala vam puno, unaprijed.
|
|||
Radost je posljedica snage, ne slabosti.
|
|||
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Noge stavi na povisenu podlogu tipa loptu, stolicu, stolic i onda radi sklekove.
|
|||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Dakle variraš položaj ruku, što su bliže nogama više radi donji dio prsa, i što su bliže glavi više radi gornji dio |
|||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
a najbolje mu je da noge digne na sto visi polozaj, i tako ce gornji dio biti maksimalno obuhvacen :D, kao sto j rekao Mr G.
|
|||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
radi vertikalne sklekove
|
|||
wolf
Post Options
Thanks(0)
|
||
Oprosti, ali koji su to vertikalni sklekovi? I ako mi neko moze dati savjet kako da radim zgibove i propadanja za razvijanje gornjih grudi...Hvala! |
|||
|
|||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
De kakve su to perverzije Sci-fi u rangu onog human flaga i sl.
Dipse radiš samo donji dio pokreta za pogađanje prsa (dakle ne zakljucavaš laktove u gornjeg dijelu položaju tj. se dižeš iznad paralele. Propadneš skroz do kraja dok se maksimalno ne istegneš i vratiš se do pola pokreta. Brada na prsima, pogled dolje. Laktovi što više prema van. Zgibovi iako su prvenstveno za razvoj latova i teresa mogu nešto malo utjecat na prsa najviše na serratuse i to ako se koncentriraš na gornji, završni dio pokreta, dakle ne odlaziš do kraja dolje, nego se zadržavaš u gornjem dijelu vratila. Uski pothvat. Edited by ThornOfFaith |
|||
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
||
nisu uopce tako teški, plus su odlicni za ramena, ja sam mogao š2 ak bez problema, prije ozljede
|
|||
wolf
Post Options
Thanks(0)
|
||
Hvala vam svima. I do sad sam radio nesto slicno, ali od danas krecem po novoj metodi koju ste mi preporucili. Pozdrav! Javit cu vam za par mjeseci rezultate.
|
|||
|
|||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |