Jelovnik za 2 treninga dnevno |
Post Reply |
Author | |
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 14 Listopad 2009 at 22:18 |
Ujutro oko š0 h radim trening sa utezima.. 3 x tjedno, a 5-6 puta tjedno popodne u 5 odradjujem 90 min boksacki treninga.. primam savjete za prehranu kako bih odrzao tezinu, tj. skinuo 2,3 kg masnih naslaga kako bih pao na 9škg za tesku kategoriju..
Od dodataka koristim l-carnitin, proteine, glutamin, fat burner, vitamine i minerale.. Svi savjeti dobrodosli :D |
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
puno proteina, puno dobrih UH - za dorucak i poslje treninga uglavnom i najviše, plus ponekad tijekom dana, ali izbjegavanje navecer! plus dobre masti
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Znaci ovako nekako??
09:00 oko 70g zobenih + whey š0:00 trening s utezima nakon treninga whey + 50g dekstroze š2:30 oko 50g integralne rize, 200g pilecih prsa š5:00 š20g tune u maslinovom ulju, povrce š6:00 banana š7:00 trening boksa š9:00 whey + 50g dekstroze 2š:00 200g svjezeg sira, 40g oraha |
|
|
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
jel 50 grama riže kad je skuhana ili dok nije?
i u zadnjem obroku trebaš UH - može opet zobene |
|
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
ne ne..sirove 50g.. nemogu ja dnevno bez jedno 200g ugljikohidrata..
|
|
|
|
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
pa ako imaš treninga dva ni ne treba ti manje, ja sam znao pola kile skuhane riže u jednom obroku, kilu dnevno ;)
i obrati pažnju na ono za zadnji obrok |
|
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
znaci mislis poslije boksackog treninga..da pojedem jos zob??
a kad mene ti ugljikohidrati debljaju.. ali valjda brzi ugljiko koje pojedem. sada sam izbacio ih sa menija.. |
|
|
|
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
zobene poslje treninga i ujutro te nece udebljati, ne brini
|
|
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
a ako se trenutno hranim po keto sistemu???
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |