bok |
Post Reply |
Author | |
Petra_6
Viden/a u gymu Joined: 26 Listopad 2009 Status: Offline Points: 14 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 26 Listopad 2009 at 13:52 |
Pozdrav, Zovem se Petra i imam 26 god. i odlucila sam se poceti baviti vježbanjem kako bi skinula višak kilograma ( nekih 4-5 ) i oblikovala tijelo. Nikad nisam vježbala jer mi se nije dalo ici u terenatu ( krenula 4 ili 5 puta i svaki put nakon 2 tjedna odustala). Pa Vas sada molim za malu pomoc koliko vježbati,što je najbolje jesti,koje dodatke piti. Kao motivaciju sam si kupila elipticni trenežer tako da planiram vježbati doma nekih 5 dana u tjednu.
|
|
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
Welcome Petra i budi ustrajna - nemoj odustajati tako lako.
Puno se toga pisalo na forumu i blogu i samom siteu pa slobodno procitaj sve sto te zanima pa ako ti nesto ne bude jasno pitaj u odgovarajucem poforumu. |
|
niXa
Viden/a u gymu Joined: 21 Ožujak 2009 Status: Offline Points: 276 |
Post Options
Thanks(0)
|
dobrodošla Petra
|
|
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
WELCOME!! Preporucam cijeli FORUM za relevantnu literaturu, a zadržat se treba na TEMAMA koje ti zapnu za oko i budu najznacajnije baš za tebe osobno. |
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hey Petra, dobro nam došla, samo pitaj
|
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Gogo
Viden/a u gymu Joined: 19 Listopad 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 321 |
Post Options
Thanks(0)
|
dobro dosla....
|
|
uporan sam ,uporan :-)))
|
|
Petra_6
Post Options
Thanks(0)
|
hvala..
|
|
toąa
Viden/a u gymu Joined: 07 Listopad 2009 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 13 |
Post Options
Thanks(0)
|
dobrodosla Petra
|
|
toąa
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Petra,
dobrodošla na fitness.com.hr stranicu i forum! Nadam se da ceš se ugodno osjecati s nama i slobodno se prikljuci u temama. Edited by Zoki |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodosla Petra
|
|
Petra_6
Post Options
Thanks(0)
|
hvala Vam vec sam vecinu tema procitala, a i otvorila sam jednu gdje pokušavam saznati neke nedoumice
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |