šta radite kad ne radite i ne vježbate |
Post Reply ![]() |
Page 12> |
Author | |||
Kate ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 29 Listopad 2009 at 13:17 |
||
Pitam ja vas, ljudi, cim se vi još bavite osim škole/studiranja/posla/ i vježbanja?
što vas zanima, kako još provodite slobodno vrijeme, svirate nešto,pjevate, bavite se nekom drugom umjetnosti,pišete pjesme/romane itd., itd.? Znaci, pitanje se u biti odnosi na hobije kojima se bavite i talente kojima raspolažete. ![]() Edited by Kate |
|||
![]() |
|||
Gym_girl ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
hmmmm...da vidimo... pišem pjesme, i kratke price ponekad kad me inspiracija uhvati..., trenutno mi gitara skuplja prašinu ali krenut ce i to polako, astrologija me također zaokupila jedno vrijeme al ju je zamijenilo nešto drugo, obožavam radit kolace i torte, pizze, kruh...citam, citam, i još citam...i pjevam... ...al ipak željezo je željezo |
|||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|||
![]() |
|||
davor23 ![]() The Boss ![]() Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
||
haha.. i ja pisem pjesme ponekad
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|||
![]() |
|||
Gogo ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 19 Listopad 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 321 |
||
igram nofgomet jenom tijedno cisto zbog zabave,ali moj najdrazi sport je tuining...sve svoje slobodno vrijeme posvecujem svom ljubimcu i naravno uz to je doslo sad i ovo zeljezoo kako ga gymy naziva
![]() ![]() |
|||
uporan sam ,uporan :-)))
|
|||
![]() |
|||
Skviki ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 02 Rujan 2009 Status: Offline Points: 475 |
||
ja sam filmofil pa uživam u tome
![]() ili koristim sve slobodno vrijeme sa svojim prijateljima negdje vani ... mislim da tako najkorisnije iskoristim dan nemam nekih baš hobija |
|||
![]() |
|||
Kate ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
||
Eto, da se i ja oglasim.
![]() Inace slikam, crtkaram, uvijek nešto šaram. ![]() Iz gušta volim prevodit strane clanke o fizickom i mentalnom zdravlju, vježbanju i drugim srodnim temama. citat isto jako volim,a još više slušat dobru glazbu- izlizali su mi se i izderali skoro svi Cd-i, a Televizija mi je preuzela funkciju radija-non stop svira VHš ![]() ![]() Pravi mi je gušt raspalit dobru muziku i otplesat svoje ![]() ![]() I naravno, duge duge šetnje, po mogucnosti uz vodu- rijeke kad sam u kontinentalnoj Hrvatskoj, a liti, kad odem doli u Dalmaciju svojima, uz more. Za željezo mi je bolja alternativa- prostirka, lopta (velika, manja) i ostali Pilates rekviziti, a da samo mogu skupit ekipu ko nekad-onda cu uvik izabrat BASEBALL, moju nekadašnju veliku ljubav. ![]() Edited by Kate |
|||
![]() |
|||
Gym_girl ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
||
Ja sam probala s pilatesom ali nema šanse...volim radit na snazi i gledat kako napredujem |
|||
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|||
![]() |
|||
||
Gym girl zvana Xena ratnica ![]() Ma, ne, stvarno, svaka cast tebi na tvojim uspjesima u vježbanju, ti si se našla u "željezu" i postižeš izvrsne rezultate na tom podrucju. ![]() To je sve stvar ukusa i afiniteta, ali vjerojatno i nekih tjelesnih predispozicija. Mene užasno privlace brzina, gibanje i zvrkatost nekih vježbi,zatim pokreti, a eto, manje- utezi i sprave tog tipa, iako imam redovito u programu rad s utezima(ali zbilja onim najmanjim, heh-a šta ceš, moram one koje mogu dignut, da ispadnem faca ![]() ![]() ![]() ![]() Jako volim igraste(ne tigraste ![]() I naravno, ništa bez PLESA... Edited by Kate |
|||
![]() |
|||
||
ma sigurno da je stvar ukusa, ne kažem ja da bi sve cure trebale cijeli dan po teretanama visit, noooouu ne znam, to je valjda neki klik u glavi (ili manjak estrogena meni je košarka super - u osnovnoj sam stalno picila po slobodnim bacanjima hehe, a sad na poslu bacam kljucice u posudicu iz raznih kuteva
Edited by Gym_girl |
|||
|||
![]() |
|||
Gogo ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 19 Listopad 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 321 |
||
bome jako ti je zanimlj9vo na poslu dok bacas kljucice...heheh...objesi si kos na vrata od ureda pa pici...kao hnekada dok sam ja bio mladi i zaljubljen u kosraku..lezao na krevetu i gadao... ![]() ![]() |
|||
uporan sam ,uporan :-)))
|
|||
![]() |
|||
niXa ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 21 Ožujak 2009 Status: Offline Points: 276 |
||
Uglavnom slušam rock glazbu i uživam u tome http://www.youtube.com/watch?v=2GYimQSAIKM&feature=fvsteš, gledam tv , radim makete brodova i to je to ..
![]() |
|||
![]() |
|||
||
i više nego zanimljivo |
|||
|||
![]() |
|||
||
Bitno je da imaš svoj stav i da te ne zanima što drugi misle o tvom stilu života. ![]()
E, Nixa,rockeru, ![]() I ja također-starije stvari uglavnom, ali ROCK ROCK ROCK ROCK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() Edited by Kate |
|||
![]() |
|||
Breathless ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 18 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 267 |
||
Jako volim fotografiju i jedva cekam neki bolji fotic.
![]() Znaci, fotografiram, pišem kratke price, dovršavam svoj prvi roman ( ![]() ![]() |
|||
"Najbrzi nacin da smiris um jest da pokrenes tijelo."
(Gabrielle Roth) ~ |
|||
![]() |
|||
||
Baš zanimljivo. ![]() cekamo roman ![]() |
|||
![]() |
|||
lordhumungus ![]() Viden/a u gymu ![]() Joined: 05 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 112 |
||
ja sam ajatolah rokenrola |
|||
i am the rocker, i am the roller,i am the out of controller
|
|||
![]() |
Post Reply ![]() |
Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |