Maslac od kikirikija |
Post Reply | Page 123> |
Author | ||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 30 Listopad 2009 at 15:50 |
|
ena:))) me u temi "moj dnevni / tjedni jelovnik" podsjetila na ovo..
Zanima me gdje i po kojim cijenama kupujete maslac od kikirikija? Da li ga jedete? Osobno sam ga konzumirao prije i to dosta, no užasno je skup - ali užasno. Mislim da je ona mala bocica od max 300g - oko 40kn. Slušam najbolje opcije za ovo.. Edited by Zoki |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja sam ga u konzumu znao uzet.. ista cijena.. |
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
evica
Viden/a u gymu Joined: 15 Veljaca 2008 Status: Offline Points: 438 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
u becu je cijena za teglicu kikiriki maslaca
(pretpostavljam da je od 300g) oko š.75 eura! koja razlika... sva sreca po mom džepu pa mi se zgadio kad sam ga probala |
||
acid alice in the sky with diamonds
|
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Vec sam i pisao u toj temi da eventualno može proci alnaturin iz dm-a, a ovi ostali teški junk.
Možeš probati sam napravit kikiriki maslac, ali definitivno mi više odgovara sam kikiriki jer maslac trebaš na nešto namazat a to uglavnom ukljucuje neke krute UH-e i onda dobiješ još veci sh*t. Ako ga samog jedem bez beda ode teglica a ne zasiti baš. |
||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
De pusti ti nakratko nutricionisticki profil, koji je najfiniji? |
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ako tako gledaš, onda te junk bombe iz konzuma, plodina itd. |
||
ena:)))
Pali po spravama Joined: 13 Srpanj 2009 Status: Offline Points: 1382 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
inace kao pravi maslacodkikirikijaljubac ja sam ga pokušala napraviti sama.. je da nije imao onaj namješteni okus kao kupljani ali je bio super... vrlo jednostavno za pripremu pa eto...
ja sam unutra još dodala i pistacio i bademe i bio je super:) i pojela sam ga udva dana:))) ahahahahahahhah jedan link:) http://www.building-body.com/Maslac-od-kikirikija-uradi-sam. html inace cijena skippy-ja u konzumu je 39 kn Edited by ena:))) |
||
Deni
Viden/a u gymu Joined: 01 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 136 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Mozda ovo moze pomoci How to make peanut butter
|
||
ewie
Viden/a u gymu Joined: 26 Sijecanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 452 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Nema do homemade maslaca od kikirikija aali ja ga ne radim više pošto se neznam zaustaviti na vrime
|
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Odlican video. Definitivno je jednostavno solo to napraviti.. Ajmo ovdje recepti što možemo jesti i u kojim kombinacijama jesti maslac od kikirikija.. Da ne ispadne da možemo samo.... namazati na kruh.. Razmišljam... ponekad mi suho jesti solo tunu... pa bi sitno nabacio maslac od kikirikija i eto finog ukusnog jela... |
||
|
||
Post Options
Thanks(0)
|
|
ja sam postala u receptology jedan odlican recept sa tunom.. kad nemam baš vremena:
zagriješ pelati u komadicima s malo vegete baciš grašak i tunu, pustis da prokuha 5 min, ubacis unutra zrnati sir ili posni i uala:) meni je to super... inace to ljudi prave kao sug za pastu a ja to samo smazem (kad bude sve skupa 500g) |
||
Post Options
Thanks(0)
|
|
ali maslac od kikirikija mi je skoro pa fetiš :)) obožavam ga:))
|
||
jumok80
Viden/a u gymu Joined: 01 Studeni 2009 Status: Offline Points: 106 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
cek kakvo je ono ulje????
peanut oil? Where can i buy peanut oil? |
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
200gr š0 kuna u konzuma
|
||
Deni
Viden/a u gymu Joined: 01 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 136 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja sam u zamjenu koristio maslinovo i mislim da nemozes pogrjesiti!! |
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Kada ste zadnji put jeli kikiriki maslac?
Da vidimo tko su pravi fanovi... Planiram kupiti vec neko vrijeme, ali nikako.. |
||
|
||
Post Reply | Page 123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |