POZDRAV |
Post Reply |
Author | |
kira
Viden/a u gymu Joined: 30 Listopad 2009 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 31 Listopad 2009 at 07:54 |
Bok, ja sam Kira imam 3š god i jako puno kg za skinuti.Nemam blizu nikakvu teretanu no redovito vozim bicikl a nadam se da cu uskoro dobiti orbitrek i uz pravilnu prehranu i vaše savjete nadam se rezultatima.
|
|
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
Welcome, welcome!
Samo hrabro u nove pobjede! Svakako proucavati(trajni glagol) Forum - koji je definitivno vrlo vrijedna i hvale vrijedna literatura od velike koristi svim starim i novim Fitovcima! |
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
dobrodošla Kira, drago mi je da si malo i do foruma svratila Procitaj si malo savjete o prehrani, imaš i ovdje dosta korisnih stvari --> Prehrana Zapamti da mršavljenje ne znaci izgladnjivanje i kruljenje u želucu - jer to nece dovesti nigdje. Prehranu treba sređivati malo pomalo - i kretati se koliko je god moguce više, ok? Sve te dijete napravljene su više radi zarade nego radi dobrobiti ljudi. Savjeta ceš pronaci posvuda, a ako još šta bude trebalo, ne srami se pitati :) |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |