Rijecani, jeste li za upoznavanje? |
Post Reply | Page 123 6> |
Author | |
Sasa Rajnovic
Viden/a u gymu Joined: 31 Listopad 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 480 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 13 Studeni 2009 at 23:03 |
Pozdrav!
Ako ste za akciju možemo se naci, porazgovarati, razmjeniti iskustva i (ne)znanje. Razmislite o tome pa se možemo i dogovoriti ovako preko foruma. Možemo cak zajedno odraditi neki trening. |
|
www.strongfirst.com.hr
|
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
Možda se vidimo u Zagrebu na nekom kettlebell mitingu, volio bih navratiti
|
|
Sasa Rajnovic
Viden/a u gymu Joined: 31 Listopad 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 480 |
Post Options
Thanks(0)
|
Bilo bi mi drago. Bit ce seminara u Zagrebu, a vjerovatno cu ponekad odraditi i koji trening tamo. Uglavnom, kad budem u metropoli javim ti se. |
|
www.strongfirst.com.hr
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja sam za!
|
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Sasa Rajnovic
Post Options
Thanks(0)
|
Odlicno! Možemo pricekati ovaj tjedan da se još netko javi pa onda iduci vikend napravimo super mega combo trening + druženje uz zeleni caj i ostala zdrave i bljutave napitke.
Još kad bi se mogli dogovoriti za neko mjesto...mislim, nije hladno vani meni i to odgovara. |
|
www.strongfirst.com.hr
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
zdrave i bljutave napitke može može, super - još sad nije hladno ali malo fali - ja sam inace teški zimogrozac :)) sljedeci vikend mi je malo klimav ali ko zna do onda - vidit cemo još u hodu, bilo bi fora |
|
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Sasa Rajnovic
Post Options
Thanks(0)
|
@Gym girl
Hej šefice! Izgleda da nitko (osim nas) nije za akciju. Nema veze. Ako si ti i dalje za, poziv na druženje i razmjenu iskustva još uvijek vrijedi. Možda se s vremenom još netko prikljuci. Meni bi svakako dobro došlo nešto tvog iskustva iz teretane, a ja ti mogu ponuditi ono što znam o kettlebellu i fms-u. U svakom slucaju, javi kako stojiš s vremenom ovaj vikend, a ako ne možeš (nisam ni ja baš siguran š00%) onda cemo se vec dogovoriti za neki drugi dan. Pozdrav! |
|
www.strongfirst.com.hr
|
|
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
nije me bilo tjedan dana, i mislila ja da je vec neki dogovor pao, a ono....šipak ccccc da,da sram ih bilo, kolko nas je, a svi se sakrili cuj, ja sam i dalje za, zašto ne, ali teško da cu ovaj vikend uspjet izvuc - u svakom slucaju, još se dogovorimo
|
|
|
Sasa Rajnovic
Post Options
Thanks(0)
|
Izgleda da sam ovaj vikend i ja u gužvi, ali možemo se sredinom tjedna dogovoriti za iduci vikend.
Ja sam na Gornjoj Vežici...a ti? Edited by Sasa Rajnovic |
|
www.strongfirst.com.hr
|
|
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
Onda smo blizu, Krimeja
|
|
|
Sasa Rajnovic
Post Options
Thanks(0)
|
Super. Ne moramo daleko...hehehe. Trsat je blizu...
|
|
www.strongfirst.com.hr
|
|
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
Jel se smiju u ovaj topic ukljuciti Osjecani koji su za upoznavanje s Rijecankama?
|
|
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
Može :)) Ajde dajemo još tjedan dana fore za naše Rijecane |
|
|
Sasa Rajnovic
Post Options
Thanks(0)
|
www.strongfirst.com.hr
|
|
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
Lega, ni vrag da nam dolaziš u Rijeku? |
|
|
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
ovo nije baš slicica za pred spavanje
|
|
|
Post Reply | Page 123 6> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |