pozdrav svima koji vole sebe i žele bolje |
Post Reply | Page 12> |
Author | ||
spirit
Viden/a u gymu Joined: 22 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 23 Studeni 2009 at 00:05 |
|
molim za savijet-koje dodatke prehrani da uzmem iako netreniram puno (za sada)ali hodam po 6km/šh-svaki dan i pomalo na orbiju,prošle zime tj.do ljeta sam svakodnevno bila u teretani,ali bez veceg uspjeha sa skidanjem masnog tkiva. molim za dobar savijet jer trebam izgubiti 20kg.
|
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ne pomazu nikakvi dodaci..samo sredjena prehrana i trening
|
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Tocno tako trebaš si složiti jelovnik za mršavljenje, imaš tu sve Prehrana FAQ |
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
I ja bih pilulu uz koju mogu lezat, a da misici jacaju, a masnoca pada. Kad je izume, javite mi
|
||
|
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pogledaj što sad radiš i onda ucini potpuno suprotno od toga. |
||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
|
Nije 20kg samo tako izgubit.Taj proces ce malo duze trajat. |
||
|
||
spirit
Viden/a u gymu Joined: 22 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ajme što me izgrdiše-a samo trebam pomoc!!!! ne caroliju. do sada sam izgubila š8kg ali bi još i malo ako može brže.
|
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ne trebaš pomoc nego otic van i trcati, hodati, šetati. Ne, ne može brže nego što je ako želiš na zdrav nacin skinuti. što brže skineš, brže ceš i vratiti kg. citaj malo o definiciji na forumu. |
||
Gogo
Viden/a u gymu Joined: 19 Listopad 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 321 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
nisu te iz<grdili vec su te na neki nacin potekli da radis vise na sebi....svi su oni dobro namjerni i vole pomoci... |
||
uporan sam ,uporan :-)))
|
||
spirit
Post Options
Thanks(0)
|
|
hvala -eto malo cu više vremena provesti u istraživanju po forumu i bolju ishranu uvesti u svakodnevicu a vidim ima i dobrih tema - odoh istraživati
|
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
spirit, meni se više cini da bi tu dobro došli izuzeci prehrani, a ne dodaci - no hard feelings kažeš da si svakodnevno bila u teretani pola godine ali bez uspjeha? Onda nema šta, zakazala je tu i kuhinja i teretana, pogotovo ono prvo :) Dodaci ti ne trebaju, o wheyu zasad ne moraš ni razmišljati - samo istraži malo po forumu, napravi malu inventuru u frižideru, stavi tenisice na noge i hop na svježi zrak btw. kako si izgubila ovih š8 kg i u koje vrijeme? |
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
|
Gladovanjem je izgubila.. |
||
|
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ajde sad davore, nema potrebe da se curu zeza Cura je odlucila pronaci bolji nacin i to je super Edited by Iluvatar |
||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pa nisam zezao.. kazem da je gladovanjem smrsavila.. i ja kad smrsavim, smrsavim ustvari samo gladovanjem
Ja sam gladan kad pojedem 2500kcal |
||
|
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
bas tako samo poslusas koji savjet i pitas i to ti je to svi ce ti pomoc
|
||
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |