Nadam se maloj pomoci od vas iskusnijih |
Post Reply |
Author | ||
Baggio
Viden/a u gymu Joined: 07 Prosinac 2009 Status: Offline Points: 10 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 09 Prosinac 2009 at 09:48 |
|
Pozdrav!
Bavim se nogometom(amaterski)i imam problema sa salom na trbuhu,pošto je sad zimska stanka i nema nogometa 2 mjeseca,ja sam odlucio da skinem to salo s trbuha.Poceo sam trenirati,znaci tri puta tijedno trcim po 50 minuta u optercenju od 70-80% plus što nedjeljom odigram nogomet sat vremena.Nabavio sam si pulsmetar kojim si pratim treninge,pa mi tako ispane da u jednom mom 50 minutnom treningu ja potrošim 700kcl.Mene zanima dali je to dosta ili da trcim svaki dan,visok sam š,83 i sad trenutno imam 88 kila ja bih htio pasti na 83 mislim da bi mi to bilo dosta!I samo da napomenem da imam salo samo na trbuhu,noge ruke guzica i ostali dijelovib tjela su mi normalni,mada bi valjalo malo i poradit na mišicima na prsnom košu i rukama!E da i dali da si kupim neke stimulante koji pomažu pri topljenju sala! Nadam se da nism bio dosadan samo sam vas htio uputit u moj problem! HVALA! |
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Najvaznije je da si sredis prehranu.. Mozes se ti znojit koliko ces ako ne jedes kvalitetno.. a stimulansi ti ne pomazu nikako.. |
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Neka ti se prehrana bazira na slozenim ugljikohidratima (integralna riza, integralna pasta, integralni kruh...) te kvalitetnim proteinima (piletina,puretina,konjetina,teletina, posni sir, proteinski dodatak...) te kvalitetnim mastima (maslinovo ulje, lan, bucine sjemenke, omega 3 masne kiseline)...
Nek ti jutro zapocne sa ugljikohidratima (UH) ili UH+ proteini (P), rucak takodjer tako, a vecera nek budu P + masti (M). Nemoj mjesat UH+M. |
||
|
||
Baggio
Post Options
Thanks(0)
|
|
Hvala Davore na tako brzom odgovoru ,samo nisam skužio šta misliš pod proteinski dodatak
|
||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
|
Proteine opcenito.. izolat ili koncentrat.. da popijes recimo nakon trcanja sa vodom, ili prije spavanja sa mlijekom.. |
||
|
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Au greške li davore, to baš ne bi bilo pametno. Vidiš da se radi o pocetniku, radije ga uputi na FAQ, manje je bolno nego ovako |
||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
|
A zasto prije spavanja ne s mlijekom???
|
||
|
||
Baggio
Post Options
Thanks(0)
|
|
E je.... ajde mi sad recite pod kojim nazivom mogu naci koncentrat a pod kojim izolat,kak se zove taj proizvod da ga znam kuppiti?
Hvala na odgovorima! |
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Imaš 2 inzulinogene namirnice, a to bome ne želiš navecer, kamoli prije spavanja. |
||
Baggio
Post Options
Thanks(0)
|
|
Evo našo sam ovo kupujem
DYNAMITIZE elite whey whey protein isolate. |
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
prije spavanja može jedino kazein ic....posni npr., nikako ovo, a pogotovo ne s mlijekom.. p.s. baggio, ne možeš baš birat s kojeg dijela tijela ce salo ic, bilo bi prelako tako Edited by Gym_girl |
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
Baggio
Post Options
Thanks(0)
|
|
A dali može se ovo gore navedeno koristit poslje treninga ili utakmice
|
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
može, sa dekstrozom i vodom
|
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
Baggio
Post Options
Thanks(0)
|
|
Kužim ja to da nemogu skinut salo samo s trbuha nego da cijelo tijelo mršavi,upravo mi se to i desilo kada sam sa 93 kile pao na 88 trbuh mi je spao ali jako malo više su mi smršavile ruke lice i guzica.Ali me je strah da mi propane i ovo malo mišica što imam!
|
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ovako.. dobra prehrana puna proteina ce ti osigurati da sacuvaš mišice!
Znaci izbaci junk, slatko sokove i slicno, nastavi trcati i igrati nogomet, jedi dosta mesa, povrca i voca izbjegavaj krumpir, rižu, bijeli kruh ( integralnog možeš ponešto) i slicno! Whey kupi što jeftiniji - koncentrat recimo imaš u pro nutritionu za 200 kn kilu plus s time dobiješ clanstvo i onda ti je svaki iduci put još i jeftinije! To poslje treninga popiješ sa dekstrozom! evo ti malo za citanje: https://www.fitness.com.hr/forum/forum_posts.asp?TID=š85š& ;PN=š https://www.fitness.com.hr/forum/forum_posts.asp?TID=š865& ;PN=š |
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||
Baggio
Post Options
Thanks(0)
|
|
Hvala svima na savjetima!
|
||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |