New Posts New Posts RSS Feed - MSM i Glukozamin
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

MSM i Glukozamin

Post Reply Post Reply
Author
zmaj View Drop Down
Fitness freak
Fitness freak

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote zmaj Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: MSM i Glukozamin
    Posted: 21 Sijecanj 2010 at 12:31
evo zanima me jesu li MSM tablete dovoljne za zastitu zglobova jer znan da postoje i drugi dodaci ali su dosta skupi.i sta mislite o oste bi flexu evo link http://www.vitamini.hr/4š80.aspx. hvala
Back to Top
zmaj View Drop Down
Fitness freak
Fitness freak

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote zmaj Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 22 Sijecanj 2010 at 19:10
jbt neko dode postavi po stoti put temu a sta cu jest da smrsavin i svi daju puste linkove ovo ono,ja postavin konkretno pitanje i NIKO
Back to Top
ThornOfFaith View Drop Down
Fitness freak
Fitness freak

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ThornOfFaith Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 22 Sijecanj 2010 at 21:16

Originally posted by zmaj zmaj wrote:

jbt neko dode postavi po stoti put temu a sta cu jest da smrsavin i svi daju puste linkove ovo ono,ja postavin konkretno pitanje i NIKO

Ja sam zapravo ocekivao da ce ti illy štogod napisati jer je on i sam narucivao takve dodatke i vjerojatno je upuceniji od ostalih u to.

A što se tice prežvakanih tema...welcome to reality

Back to Top
zmaj View Drop Down
Fitness freak
Fitness freak

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote zmaj Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 23 Sijecanj 2010 at 13:43
Originally posted by ThornOfFaith ThornOfFaith wrote:

Ja sam zapravo ocekivao da ce ti illy štogod napisati jer je on i sam narucivao takve dodatke i vjerojatno je upuceniji od ostalih u to.

A što se tice prežvakanih tema...welcome to reality

a e
Back to Top
Iluvatar View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Iluvatar Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 23 Sijecanj 2010 at 18:21
Evo me, evo me

Ja sam izvukao dobar deal na swansonu, msm posebno  jendo 400 kapsula i kombinacija glukozamina, chondotroina i msm za 6 mj , sve to jedno 300 njak kn

što bilo bi dobro da barem nešto od toga koristiš a pomogucnosti sve :D glukozamin je dosta jeftin kao i msm, mislim da bi te ta kombinacija izašla dosta jefitno!
pogledaj ovdje
http://www.swansonvitamins.com/Search/Joint-Health/_/n-š4

Osteo bi flex nisam probao.. ali kod nas je dosta skup
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.

O osobnim treninzima kontakt na pm.
Back to Top
zmaj View Drop Down
Fitness freak
Fitness freak

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote zmaj Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 25 Sijecanj 2010 at 20:09
osteo bi flex zadrzaj 2 tablete a to je preporucena dnevna doza
glukozamin hidroklorid š500mg
joint shield *š350mg
kondroitin-MSMkompleks š250mg
i jos vitamin c i mangan
*kljucni dio joint shield kompleksa je 5-loxin,zasticeni sastojak koji smanjuje upalu u zglobovima te stiti hrskavicu i zglobno tkivo.5-loxin sadrzi š0 puta vise aktivne tvari (AKBA) od uobicajenih ekstrakata tamjana.
                                                                  Evo malo san prepisa sa kutije pa me sad illy zanima jeli ovo dovoljno samo uzimat za zastitu jer ne zelin previse toga uzimat.koliko se dugo ovo smi uzimat i kad triba pravit pauze od uzimanja i koliko to triba trajat ,i ovo mi je samo za zastitu zglobova zasad nisu osteceni,i kako ovo utjece odnosno utjece li uopce na jetru i bubrege s obziron da to nije jedini suplement koji uziman tu je jos i whey,kreatin i ABC vitamini.Hvala unaprid na odgovoru prije uzimanja se zelin informirat

Edited by zmaj
Back to Top
Iluvatar View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Iluvatar Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 26 Sijecanj 2010 at 15:41
Kad bi se svi barem htjeli informitati prije nego što ucine nešto   
što se ovog tice, nema te što brinuti, ništa od ovog nije štetno za jetru, niti ti trebaju pauze! Suplement je odlican samo je pitanje cjene! Po kakvoj cjeni si to
našao?

Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.

Back to Top
zmaj View Drop Down
Fitness freak
Fitness freak

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote zmaj Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 26 Sijecanj 2010 at 18:06
a cijena je ka u ljekarnama. jos ga nisan kupija na pm ti evo detalji
Back to Top
zmaj View Drop Down
Fitness freak
Fitness freak

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote zmaj Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 27 Sijecanj 2010 at 18:56
i ovaj osteo bi flex ima š00% preporucen doze vitamina c i os ABC sta pijen isto š00% u dextrozi ga ima cak š50% ba š00gr jeli to malo previse sve uzimat znan da se nesto viska izluci ali neznan bas da bi moglo sve?
Back to Top
Adebisi View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Adebisi Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 27 Sijecanj 2010 at 19:32
  Ujutro pijem Multi, a jel smijem glukozamin navecer? ili da ga isto uzimam ujutro?
Back to Top
Iluvatar View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Iluvatar Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 30 Sijecanj 2010 at 18:06
Originally posted by Adebisi Adebisi wrote:

Ujutro pijem Multi, a jel smijem glukozamin navecer? ili da ga isto uzimam ujutro?

Svejedno je

Back to Top
zmaj View Drop Down
Fitness freak
Fitness freak

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote zmaj Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 31 Sijecanj 2010 at 00:33

i ovaj osteo bi flex ima š00% preporucen doze vitamina c i os ABC sta pijen isto š00% u dextrozi ga ima cak š50% ba š00gr jeli to malo previse sve uzimat znan da se nesto viska izluci ali neznan bas da bi moglo sve?
aj illy odgovori na ovo ocu dobit visak vitamina u krvi od ovoga ili ce se visak izlucit
Back to Top
Iluvatar View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Iluvatar Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 31 Sijecanj 2010 at 01:28

aj illy odgovori na ovo ocu dobit visak vitamina u krvi od ovoga ili ce se visak izlucit

ma C vitamina možeš uzimat i š500% RDA bez šale

Back to Top
zmaj View Drop Down
Fitness freak
Fitness freak

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote zmaj Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 31 Sijecanj 2010 at 15:24
ok
Back to Top
zmaj View Drop Down
Fitness freak
Fitness freak

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote zmaj Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 08 Veljaca 2010 at 14:16
evo kupija san osteo bi flex 2 kutije nije da me bole zglobovi,nego mi je ideju da prijatelj koji ima problema sa zglobovima,iako neki kazu da zapravo to nemoze doc do hrskavice jer nemoze probit barijeru nadan se da ce nesto pomoc u prevenciji
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.