rukomet |
Post Reply |
Author | |
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 25 Sijecanj 2010 at 14:11 |
za sve koji prate EP u rukometu komentari na igru
evo mene je od prve 3 prvautakmica najvise odusevila jer mi je nekako nasa igra tu se najbolja pokazala,a protiv ukraine smo bili losi i srica da smo dobili |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Moram priznati da ovaj put ne gledam rukomet.
Do sada sam uvijek pratio, nisam stigao pogledati prvih nekoliko utakmica, no siguran sam da ce decki napraviti dobar rezultat. |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Danas je finale.. To se mora gledati
Vrijeme: š7:30 - Rukomet, EP - finale: Hrvatska - Francuska, prijenos Edited by Zoki |
|
|
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
svi za hrvatskuuuu. iako san malo skeptican sta se tice nase pobjede nad francuzima ipak se nadan da cemo moc nesto ucinit,ako nista baren da nas ne zgaze svelikom razlikom
|
|
danijel1402
Viden/a u gymu Joined: 02 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 48 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ko zna zna šteta što smo izgubili, ali ocito je da su igrali bolje na momente - ti momenti su odlucili. Al svaka cast mladoj ekipi na srebru |
|
oldičan datkilgoraf trľai posoa, pąiem perko 010 rjieič um inuti, saom se jaivte ardi dogovroa an 0998030117. HVAAL NA POJVEREJNU!! |
|
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
Francuzi nam uvijek ostavljaju gorak okus.
No, svejedno cestitke momcima - odlicni su! Odlicno je što polako dolaze mlađi decki koji ce preuzeti iskustvo i nasljediti ovaj dobar niz. |
|
|
|
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
bijelo zlato
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |