New Posts New Posts RSS Feed - Novine - kupujete li ih?
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Novine - kupujete li ih?

Post Reply Post Reply
Author
Zoki View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Zoki Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Novine - kupujete li ih?
    Posted: 27 Sijecanj 2010 at 19:28
Interesira me da li kupujete novine i da li je to svakodnevno?
Moram priznati da nisam kupio novine vec neko vrijeme (sigurno 3mj.) jer nemam potrebe za time. Na netu mogu sve pronaci, u puno boljem obliku i jefinije mi je (besplatno).

Vjerujem da Thorn cita 24sata , no ostali?
Mislite li da ce novine "izumrijeti" kroz nekoliko godina?

Uz gadgete koji svakodnevno izlaze i koji omogucuju citanje vijesti u multimedijalnom obliku, mislim da ce naklada novina kroz 5-š0 god. zaista brutalno pasti.
što vi mislite?
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
Back to Top
Kate View Drop Down
Pali po spravama
Pali po spravama

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Kate Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 27 Sijecanj 2010 at 19:46
Pa da, sada skoro svaku tiskovinu imaš na internetu, dodamo li tomu još krizu- sigurno im je prodaja vec vidljivo opala.

Ja inace znam uglavnom petkom kupit ili Jutarnji ili Vecernji, malo za gušt, a dobije se i TV program

Ali, i to sam prije cešce.
Back to Top
Gym_girl View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Gym_girl Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 27 Sijecanj 2010 at 21:29

ajme...ništa...  ja na poslu vrtim samo flex i muscle&fitness, a doma na netu štogod se te tematike tice  ili to ili citam knjige......tako da razgovori o politici i tome slicnom sa mnom odmah padaju u vodu, a bome i o žutilu - što manje znam to mi bolje 

a naklada da li ce pasti? Vjerujem da hoce....odnosno, sigurna sam - dolaze nove internet generacije - knjige su vec polako pocele odlaziti s polica (što je šteta), tako da ce uskoro i novine...

"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."

Nutricionist & Fitness instruktor
PN Certified Coach

e-mail: [email protected]

www.instagram.com/me_better365/

Back to Top
ThornOfFaith View Drop Down
Fitness freak
Fitness freak

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ThornOfFaith Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 27 Sijecanj 2010 at 21:55

Originally posted by Zoki Zoki wrote:

Vjerujem da Thorn cita 24sata , no ostali?
Mislite li da ce novine "izumrijeti" kroz nekoliko godina?

Više ne buduci da se ne tiskaju više kod nas

Sad samo glas slavonije i to za vrijeme pauze proletim na brzinu i to je to.

Mene stvarno cudi što još uvijek ljudi uzimaju novine, ali s obzirom da to više cita starija populacija a hrvatska sve više stari, ne bih baš rekao da ce padat naklada  

Back to Top
Jdot View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Jdot Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 28 Sijecanj 2010 at 10:31
Ako Kindle i iPad (ili slicni proizvodi) ne ubiju novine i knjige, ne znam što hoce

Novine kao ideja nisu loše, ali su zastarjele, ne samo kao ideja vec i kao informacija (citaš š dan stare novosti - to
onda nisu novosti više). Znaci ideja novina nije loša, evoluirala je u televizijske dnevnike (najgledanija stvar na
televiziji) pa u news portale, isto kako i google polako mijenja svoje osnove, ne koristi samo stare akumulirane
informacije vec uvodi i live feed informacije (odmah na naslovnu stranu). Princip je manje više uvijek isti, a
platforme se mijenjaju, evolve or die

"video killed the radio star"

Evo jedan nostalgicno primjeren emo
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.