fuj,zobene pahuljice! |
Post Reply |
Author | |
lady_namine
Viden/a u gymu Joined: 29 Sijecanj 2010 Status: Offline Points: 161 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 05 Veljaca 2010 at 17:09 |
ja one presovane ne mogu progutat,ni da me se naopako okrene.
do prije par dana sam ih mljela na mlin za kafu,uturala u mlijeku i nazor ih sipala u sebe,ali sad sam naletjela na ovo pa me zanima sta strusnjaci misle? http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:Olnc7WY9def0bM:http://sho p.edeka24.de/out/š/html/0/dyn_images/š/hafefleks_klassik_300 _pš.jpg zob,je zob,samo ove pahuljice nisu presovane,nego napuhana zob. znam da isto sa psenicom raze kao kornfleks nesto dode. nema nikakvih dodataka,jedino ta napuhana zob koja je super hrskava,a opet ne moras je prezvakat 8 puta (ko krava). 68% pahuljica se sastoji od vlakana š00 grama sadrzi 380 kcal,šš grama proteina,7š,9 grama ugljiko hidrata,od toga š7 grama secera i 5,4 grama masti. ove kod mene sa mlijekom ili jogurtom idu ko halva,samo me zanima sta strucnjaci misle. i cijena im je sacuvaj boze,skoro 3 eura za 375 grama,ali ja ih jedem sama,pa se nekako i moze podnijeti |
|
lady_namine
Post Options
Thanks(0)
|
Destructo
Cita FAQ Joined: 02 Veljaca 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 18 |
Post Options
Thanks(0)
|
Izgleda kao ok izbor, još da je manje ugljikohidrata u obliku šecera bilo bi još bolje.
Za dorucak volim ove mekane zobene iz Lidla pomiješane sa mjericom proteina od cokolade i mlijekom. Usitnjene su i ne moraš ih ni žvakati! :) |
|
lady_namine
Post Options
Thanks(0)
|
vidis i ja imam lidl preko puta,pa cu pogledati odmah sutra.
ja sam uzimala neke skupe u bio prodavnici. elem me oderase sa cijenama,elem ono ni moj cuko nece da jede. 2,99 eu na š00 grama! nisu normalni! sutra picim pravac u lidl,pa probam. |
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pa.. ako cemo iskreno.. move iz lidla su dosta bolji izbor... samo ih treba kuhati u mlijku 2 -3 min u jako su mekane i nema problema s jelom
|
|
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|
Destructo
Cita FAQ Joined: 02 Veljaca 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 18 |
Post Options
Thanks(0)
|
Sad ceš imati više love na raspolaganju pošto te zobene pahuljice u Lidlu samo 4,99 kn/500g. :)
|
|
lady_namine
Post Options
Thanks(0)
|
koliko je to u eurima,ja se u kune ne razumije bas (sam ne sirite dalje da me ne opljackaju na godisnjem)
|
|
Destructo
Post Options
Thanks(0)
|
To bi bilo: 4,99 kn / 7,32 = 0,68 EUR.
To je po današnjem srednjem tecaju za euro (š EUR=7,32 kn). |
|
lady_namine
Post Options
Thanks(0)
|
negdje oko 8 kn je jedan eu.
pa hvala na informaciji,vidim da svasta nesto racunate u kunama,tako i ja mogu malo bolje da se orijentisem |
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |