Top š0 najboljih adrenalinskih avantura! |
Post Reply |
Author | ||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 08 Veljaca 2010 at 10:35 |
|
Evo tko obožava adrenalin..
Kad sam gledao popis.. ježio sam se .. predobro! Link: http://www.net.hr/putovanja/page/20š0/02/06/0299006.html Na što bi najrađe išli? Meni je ovo zanimljivo.. Parasurfanje (Kitesurfing), Acapulco, Meksiko, Trcanje pred bikovima, Pamplona, španjolska Plivanje s morskim psima, otok Dyer, Južna Afrika .. To je to za pocetak. Edited by Zoki |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
Skviki
Viden/a u gymu Joined: 02 Rujan 2009 Status: Offline Points: 475 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja bih išla samo na plivanje s delfinima
ovo ostalo je previše za mene. meni je i rolanje niz laganu nizbrdicu frka i panika |
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Eh.. ne voliš ti adrenaliiiiiiiin ... Evo plivanja s psima |
||
|
||
Jdot
Viden/a u gymu Joined: 24 Studeni 2006 Status: Offline Points: 171 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Rafting + ovaj let do ruba bi bili gud
Al zasto si stavio neku north-shore bike ride za sliku |
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Nisam htio posuđivati tuđe slike, vec samo od izvora... |
||
|
||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ako su ovi moto-taksisti na tajlandu adrenalinska avantura, mogao bih i ja poceti kupiti ljude po gradu, necu nikome ni kacigu dati!
|
||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ne znam ja ni za delfine...i oni su neš veliki....
|
||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Nisam baš za neko plivanje sa životinjama - ljetos sam vidjela glavatu želvu kod Makarske i vjerujete mi, tolika je da mi ne pada na pamet plivati pokraj nje!!!! No dobro, ja se stracno bojim paukova!
Ali zato - VOŽNJA ZMAJEM, BUNGEE, RAFTIIIING, BRZE VOŽNJE (MAX 3š6 KM/H HIHIHI) - SAMO DAAAAJ!!!!! |
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Imao sam ja svoju adrenalinsku avanturu.. pijan na 25 katu.. prekoracio balkon i radio zgibove na ogradi pred 8 god... bome u toj situaciji, nema onoga ko nebi mogao zgib napravit
|
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
aaaaahahahhaa majke ti odmah te zamislio kako visiš i radiš zgibove onako pijan |
||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
koliko si serija odradio? |
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
hah a.. mislim da je bilo jedna serija od nekih 6,7 komada.. dok su ostali uspjeli otvorit balkon i doci do mene
|
||
|
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ludnica... kad se pije.. bolje je biti bliže tlu.. |
||
|
||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
|
svakako.. blize tlu, i dalje od mora.. neki zavrse plivajuci |
||
|
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
|
||
Ann
Mixa shakeove Joined: 15 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 764 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Meni je padobranstvo opaka stvar. Skocila sam samo dva puta, prije puno godina,no još uvijek mi je zarezano u sjecanju. Divna kombinacija straha, moci, bezgranicnosti... teško opisivo zapravo.
|
||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |