ulogiravanje |
Post Reply |
Author | |
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 15 Veljaca 2010 at 12:30 |
vec nekoliko puta san primjetija kad se logoutiram i dodjem nakon sat i vise netreban se ulogoravat vec mi prikaze sve ka da san ulogiran,ali bilo mi je cudno sad kad san dosa i opet ista stvar a jos mi komp bija ugasen cilu noc
|
|
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
Sto se tice odlogiravanja i logiranja - ova stranica ti je pametna i zna kada netko zeli da bude logiran a kada ne...a sto se tice kompa i cijene noci...nema to veze...ova stranica te je zabiljezila kao svojeg korisnika i ne mozes joj nikamo pobjeci (laicki objasnjeno )
|
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
to ti oces bit malo humoristican
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Vjerojatno si ostavio ukljucenu kvacicu na naslovnici weba - zapamti me.
Mislim da je do toga.. |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Edoxil
Viden/a u gymu Joined: 25 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja se ne mogu ulogirati s nekog drugog racunala na svoj
account... |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Jesi siguran da si dobro upisao password i username? |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |