Da li je Zagreb centar Hrvatske? |
Post Reply | Page 123> |
Author | |||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 15 Veljaca 2010 at 22:21 |
||
Evo pošto je bilo polemike oko ovoga.. evo ankete..
Molim prisustvujte i idemo s raspravom.. što se tice mora i riba.. lako mi to napravimo.. imamo bazene samo treba ribice ubaciti i eto.. |
|||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
ono se u onoj temi odnosilo na centar svita mislin?.ali naravno da za mene zagreb nije centar hrvatske
|
|||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
E Zoki sad se vec malo glupiraš
btw. izvorna izjava je bila "centar SVIJETA" |
|||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
a neka malo zajebancije
|
|||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
provokacija .. haha
hu - hu - hu! baj d vej, 5.3. sam u ZG, upravo se s jednom zgodnom prijateljicom dogovaram za neko zezanje |
|||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
svatko ima svoj centar |
|||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Zezanje?? Zasto to cudno zvuci kad ti izgovoris??? |
|||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|||
Lega
Post Options
Thanks(0)
|
||
nemam pojma
kako jedan mudrac rekoše "ubildana tjelesa, besramna požuda i opskurne ideje" |
|||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Da nije taj mudrac neki Thorn?? khm khm
|
|||
|
|||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Vidoviti thorn, Veliki thorn, Planina thorn kako hoceš Ima "nas" dovoljno za sve |
|||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
||
Haha.. legendo.. A kad ce slika?? da vidimo tu planinu.. ili cekas da budes isklesan na nekih 80kg, pa da curke na plazi mogu pokazivat na tebe kako imas "jaaakoooo" tijelo ? |
|||
|
|||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Naravno da Zagreb nije centar svijeta (nedo Bog)... ono je bilo mala šala... al Hrvatske je. Nalazi se na centralnog poziciji, sve krece iz Zagreba - i korupcija, i kriminal, lude politicke ideje. Sve Dobrog je malo pa necu to ni spominjati. Edited by Zoki |
|||
|
|||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ja vježbam zbog sebe , ali i zbog drugih razloga, prvenstveno jer me vec odavno BB ne zanima u tolikoj mjeri, vec samo PL A da lijepo oblikovano tijelo nije nikad na odmet, to stoji, i ako kroz vježbanje to dođe, zašto ne, ali nije mi primarni cilj |
|||
Lega
Post Options
Thanks(0)
|
||
Thorn vježba da jednog dana dođe u fitness i kaže "U **** materinu, jel nema više utega??"
Edited by Lega |
|||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
||
hahahahaha umirem |
|||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
||
Opet vi u offtopic..
Al Lega... dobra za Thorna... ovo je offtopic forum pa cemo malo tolerirati.. |
|||
|
|||
Post Reply | Page 123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |