neobjašnjiva bol u listu |
Post Reply | Page 12> |
Author | |
ifa1981
Viden/a u gymu Joined: 22 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 147 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 24 Travanj 2010 at 12:47 |
dosta vremena provodim u autu i prije jedno mjesec dana me poceo boljeti list desne noge. kad trcim,vozim bicikl i hodam ne boli me. boli me nakon vožnje auta ili sjedenja al najviše nakon vožnje. može li mi itko pomoci? |
|
ifa1981
Viden/a u gymu Joined: 22 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 147 |
Post Options
Thanks(0)
|
nisam ni mislio da ce mi netko odgovorit.
|
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
A cuj, možda nitko ne zna.. iako bi dalila mogla znati, pitat cemo nju
|
|
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|
ifa1981
Post Options
Thanks(0)
|
sad sam slobodan par dana pa necu sjedat u auto :-)
siguran sam da je od posla,jel na poslu il sam u autu il za kompom. a niš ,pojacat cu trening nogu.kad sam aktivniji bol prestaje i nejavlja se dok ne sjednem za volan :-) |
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
Koliko se dnevno kreceš? Mislim na hodanje.
Pretpostavljam da je problem u tome da:
E sad - može biti sve od navedenog ili samo jedna stvar, a da ti napravi problem o kojem pišeš. |
|
ifa1981
Post Options
Thanks(0)
|
pijem puno tekucine.baš sam sad popio vodu s mg a i unosim ga i preko tabletica. istina da se ne istežem i da nisam baš puno hodao po zimi.odkad je vrijeme normalnije hodam,polako sam poceo i trcati. hvala na odgovoru,sigurno je da je od neaktivnosti al ipak nebi trebalo toliko boljeti |
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pa stvarno je i meni teško reci zašto te inace ne boli taj list nego samo kad voziš auto...mislim da jer je u sjedecoj poziciji malo pritisnut ishiadicus i da je problem u LS kralježnici..ali to su samo moja nagađanja..ne mogu rec preko neta ovako... ali eto..ja bi po ovome rekla da je to nekakva lumboishialgijica.... još nije uznapredovala.... Reci jel su te ikad smetala leđa?
|
|
ifa1981
Post Options
Thanks(0)
|
mislim da si u pravu,da ima velike veze s ledjima.znaju me ledja zezat kad prelazim više kilometara .
i živac je pritisnut u tom položaju puno više nego npr . kad sjedim na stolici samo na guzici a ništa,bude prošlo kao i svaka druga ozljeda.baš sam se vratio s trcanja,uvjeren sam da ce trcanje to polako riješit |
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
Baš sam jucer pricala s frendicom kako joj je frendica dobila upalu mišicne ovojnice na podlaktici jer je - dobila mob i cijelo vrijeme igrala igricu u istom položaju ruke!
To ti je ona upala koju dobiju i ljudi koji su previše na kompu, tj. puno rade s mišem. Uglavnom - ista poza, predugo vremena ruke u istom položaju. Možda se to upravo i tebi dogodilo s listom. Inace, jako gadna bol i upala traje poprilicno dugo (frendica nije mogla ni pisati 6 tjedana!!!). |
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
Kako trciš? Kad trciš na traci? Trcanje...nece riješiti tvoj problem..kontrola zdjelice...snaga trbušnih i leđnih mišica ce ti pomoci da ne osjetiš tegobe.... |
|
ifa1981
Post Options
Thanks(0)
|
trcim na otvorenom.tek sam poceo trcati,5km .malo trcim,malo hodam dok ne dodjem u formu.
mislim da trcanje može itekako pomoci, ako ništa bar ne sjedim dok trcim. jbg kad mi muški više volimo radit bicepse i prsa i onda su takve posljedice trebam se natjerat da više radim core,to definitivno. |
|
Sasa Rajnovic
Viden/a u gymu Joined: 31 Listopad 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 480 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobro si napisao, dok trciš ne sjediš...ali ipak mislim da trebaš poslušati Dalilin savjet i raditi ono što ce ti zaista pomoci. Nije baš svaki oblik fizicke aktivnosti prikladan za rješavanje problema s leđima. Neke stvari mogu i pogoršati stanje... |
|
www.strongfirst.com.hr
|
|
ifa1981
Post Options
Thanks(0)
|
natjerao sam se danas da radim trbuh i donji dio ledja nadam se da ce to pomoci ledjima i listu
Edited by ifaš98š |
|
dalila
Post Options
Thanks(0)
|
Više sam pitala za list...ako ga možda slucajno trcanjem ne isforsiraš...jel dost ljudi pogotovo na traci trci po prstima..i onda malo preopteretiš list... Iako ja mislim da su ipak leđa odgovorna ta to.... ali eto, teško je ovak preko neta..pa ispitujem malo ...budi oprezan i pametno vježbaj...sa jakim corom...može ceš više izvuci i za biceps... Trcanje je super...ali nije za svakoga...bar ne tek kad krene sa nekom aktivnosti. ;) |
|
ifa1981
Post Options
Thanks(0)
|
o bože! dalila pa nisam retardiran da nebi mogao trcati
nisam pocetnik u sportu.cjeli svoj život igram nogomet,košarku ,tenis.dižem utege od osnovne,nekih š6 godina. malo sam zapustio donji dio tjela(osim najvažnijeg organa) zadnje 3 godine radi posla al ne mislim da trcanje nije za mene poceo sam s brzim hodanjem svaki dan po šsat,bio bi lud da naglo krenem s trcanjem hvala vam svima na odgovorima |
|
dalila
Post Options
Thanks(0)
|
Nisam niti rekla da si retardiran...niti slicno ... ljudi nekad krenu prenaglo...s i neki koji su sportaši...kad postgoji problem <NE TRcE> i radim sa njima.... samo sam rekla da budeš oprezan-..ja ne znam ništa o tebi... pa sam zato još više rekla oprezno..aj pozdrav i ne se tolik ljutiti.... sam ti trci ako ti je to super..nemam ja ništa protiv...samo nek te ne boli... uživaj.... |
|
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |