Skidanje sala |
Post Reply | Page 12> |
Author | |||
antdab
Cita FAQ Joined: 26 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 26 Travanj 2010 at 11:29 |
||
Imam š8 godina i imam problema sa fizickim izgledom.Visok sam š,85 i imam 65 kila sto je cini mi se za moju visinu premalo.Problem je u tome sto ja imam poprilicno sala na stomaku.Zanima me kakvo tocno rjesenje predlazete da skinem stomak i malo dobijem na masi(teretana nije opcija nazalost).
Unaprijed zahvaljujem. Edited by antdab |
|||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Prehrana.
|
|||
Rijeąeno na PM.
|
|||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
antdab dobrodošao,
jesi malo prelistao FIT FAQ ? Pronaci ceš odgovore sigurno tamo. A da se ne ponavljamo... slobodno procitaj taj FAQ. |
|||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|||
mesek
Pali po spravama Joined: 04 Svibanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1229 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
ovako, relativno lako skinem masne naslage sa trbuha i ostalo, ali nikako, nikako da skinem one vrecice sa strane, vanjsi dio donjih leđa, tzv spojleri... idem u teretanu, vozim bicikl, trcim na orbitreku, ali ovo ne ide i ne ide. cak ni kad sam poptupno držao neku prehranu , plocice se vidjele al te vrecice i dalje bile tu..
pomoc? valjda je oke da sam ovdje napisao |
|||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ako si se pridržavao prehrane duže vrijeme to bi onda trebalo otic, neide to dolje za 2 tjedna, treba vremena. |
|||
Rijeąeno na PM.
|
|||
Furai
Mixa shakeove Joined: 05 Prosinac 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 746 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ovisi sto se smatra pod duze vrijeme, nekom je mjesec dana vjecnost.
|
|||
There are few things graven in stone, except that you have to squat or you're a pussy.
|
|||
zlatica
Cita FAQ Joined: 22 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 18 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
i ja isto...ja ih zovem "pistolji" ..negdje cula... |
|||
chaxy
Pali po spravama Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
love handles ilitiga uzde |
|||
Strong is the new skinny.
|
|||
Furai
Mixa shakeove Joined: 05 Prosinac 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 746 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ooo kakvih sve imena nema. Ugl, prehrana i uporan intenzivan cardio bi treba riješit, khm, love handles. Edited by Furai |
|||
There are few things graven in stone, except that you have to squat or you're a pussy.
|
|||
soner_9393
Post Options
Thanks(0)
|
||
Mislim na period od par mjeseci. Iako ima slucajeva kojima trebaju i godine. |
|||
Rijeąeno na PM.
|
|||
mesek
Pali po spravama Joined: 04 Svibanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1229 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
a držao sam se te prehrane nekih 3-4 mjeseca
onda sam uveo pivo u jelovnik opet dobro, sad sam poceo sa onim trodnevnim programom za definiciju i iako sam ga radi posla morao malo midficirati, bolje se osjecam :) Edited by mesek |
|||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
crobni. Puuuuno crobnog.
|
|||
dianna
Mixa shakeove Joined: 19 Veljaca 2009 Status: Offline Points: 734 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
da theia,ali ce i smršaviti svuda a ne samo na stomaku a ionako je vec ima malo kila..hm..
|
|||
soner_9393
Post Options
Thanks(0)
|
||
Mesek i antdab su dvije osobe |
|||
Rijeąeno na PM.
|
|||
zlatica
Cita FAQ Joined: 22 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 18 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
love handles.....ovo jos nisam cula..najorginalnije do sada.. mozda nisam bas nesto "iskusna" u djeljenju savjeta kad ih i sama trazim ali ako ti teretana nije opcija-zasto ne vjezbas doma? na netu imas hrpu vjezbi -ja sam si prije pustala i vjezbala zajedno s likom,skakuce on skakucem i ja.....mozda zamorno i dosadno 5x ali 6x se vec naviknes...bolje i to nego nista-bar dok ne nadjes nesto bolje..
Edited by zlatica |
|||
mesek
Post Options
Thanks(0)
|
||
da, ja sam visok š77 i imam 73 kile |
|||
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |