pozz |
Post Reply |
Author | |
Marko818
Cita FAQ Joined: 07 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 21 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 30 Travanj 2010 at 19:22 |
prvo pozz svima!!!svaka cast na odlicnim forumima...!!!kako sam pocetnik imao bih par pitanja..znaci imam š6 god visok sam š.80 i tezak 57kg.lijecnik mi je ustanovio skoliozu..iskrivljenu kraljesnicu i porucio mi je da kako sam u razvoju moj problem je mala kilaza.rakao je da bi se trebao udebljat par kg.kako bi kicma imala na sta se drzat.skolioza je vec vidna. pa je lijecnik reko kako dolazi ljeto da bi ove praznike trebao se udebljti..znaci mene zanima kako se najlakse udebljat..meni je tesko jer sam oduvjek mrsav a uz ti bi ovog ljeta rado vozio bicikl i iso na more al mislim ako to budem radio gubit cu kalorije..molim dajte mi savjet!!!
|
|
Tinchy.01
Cita FAQ Joined: 24 Ožujak 2010 Status: Offline Points: 12 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav Marko...moja preporuka ti je radit vježbe za leđa i trbušne jer to dosta utjece na držanje, a naravno i drugi oblici tjelovježbe su dobrodošli...sama sam imala dosta problema s leđima, i tek sad kad treniram redovito osjetim i vidim razliku, nema više bolova u leđima, mogu se normalno kretat i spavat...nisi spominjao da te boli, ali još si mlad i mislim da je bolje sprijecit nego lijecit...i naravno više jest, jedino se tako možeš udebljat, ali pripazit da to bude kvalitetna prehrana...
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Marko, dobrodošao na forum!
|
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |