Losos s umakom od kopra i incuna (R) |
Post Reply |
Author | |
chaxy
Pali po spravama Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 06 Svibanj 2010 at 11:45 |
Za 2 osobe:
Za umak od incuna i kopra: šacica fino nasjeckanog svježeg kopra 5 grubo nasjeckanih fileta slanih incuna Sok kriške limuna (ne pretjerivati, probajte da vam ne bude prekiselo) Ekstra djevicansko maslinovo ulje Svježe mljeveni crni papar 2 fileta lososa Maslinovo ulje Sol i svježe mljeveni crni papar š) Ugrijte pecnicu na 200°C i u nju stavite jednu posudu da se ugrije 2) Za umak: u mužaru smutite kopar, incune i sok od limuna. Dodajte onoliko ulja koliko je potrebno dok ne dobijete umak koji se može fino razmazati. Zacinite koliko je potrebno. 3) Losos premažite s malo ulja i zacinite pa ga u tavi pržite 2 minute, okrenite i pržite još minutu pa zatim prebacite u ugrijanu posudu i sve zajedno u pecnicu na 3-4 min, ovisno o debljini fileta. 4) Kad je gotovo, dodajte umak od incuna i kopra i sve poslužite s povrcem. Izvor |
|
Strong is the new skinny.
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |