New Posts New Posts RSS Feed - Shakeovi -neki sastojci kuhani ili sirovi
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Shakeovi -neki sastojci kuhani ili sirovi

Post Reply Post Reply
Author
SnowDonkey View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote SnowDonkey Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Shakeovi -neki sastojci kuhani ili sirovi
    Posted: 06 Svibanj 2010 at 13:43
Procitao sam lluvatarov clanak o Supershakeovima i odlican mi je. Nisam razmišljao o takvim obrocima, tako da mi je to novitet. Ono što mi je nejasno je sljedece:

- svo povrce koje se prethodno stavi u sokovnik (celer, peršin, špinat - lluvatar ga spominje u jednom receptu) ide tamo naravno, sirovo (možda je glupo pitanje, ne znam što ispadne tu od soka )?

- zobene pahuljice; e sad, ima nešto što se zove zobene pahuljice i u naravi lici na muesle, kao što i ima zob za kašu, koju ja koristim, lici narodski receno na zrno, i koje inace kuham da bi dobio kašu; e, da li kod spremanja shakea, u mikser stavim sirovi sastojak ili ga prokuham prethodno?

Ja sam iz konteksta clanka shvatio da ništa ne kuham prethodno. Jesu li to onda ipak zobene muesli ili onaj sirovi sastojak za kašu koji se u mikseru smrvi i bude dio shakea?
Back to Top
Zoki View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Zoki Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 06 Svibanj 2010 at 13:49
Sve koje zanima, clanak se nalazi ovdje: Super Shakes
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.