Shakeology - proteinski i vocni shakeovi |
Post Reply | Page 123> |
Author | |
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 14 Svibanj 2010 at 15:48 |
Otvaram temu gdje cemo postavljati recepte za home made proteinske napitke / shakeove..
Svi vole napraviti ukusni shake od voca, wheya s okusom i posebnih dodataka po želji te od toga kreirati ukusni napitak. Postavljajte svoje recepte, razmjenjujmo ukusne shakeove, da nam klopa bude što ukusnija, draža i da uživamo u tome! Postaviti cu nekoliko recepata koje imamo mi na fitness.com.hr portalu: cokoladni miks : 2/3 šalice proteinskog koncentrata sirutke Dobro izmiksati i servirati. Ovaj ukusni "proizvod" sadrži 320 kcal, 55 grama proteina, 3 grama masti, 18 grama ugljikohidrata. Vocni miks - jagoda : 1/3 šalice proteinskog koncentrata sirutke Dobro izmiksati dok ne nastane pitka masa i servirati. Ovaj vocno-proteinski koncentrat sadrži : 360 kcal, 35 grama proteina, 2 grama masti i 50 grama ugljikohidrata. Banana shake : 1/3 šalice proteinskog koncentrata sirutke Izmiksati dok ne nastane homogena pitka masa i servirati. Ova ukusna
smjesa sadrži : 294 kcal, 35 grama proteina, 2 grama masti i 34 grama
ugljikohidtrata. Procitajte više ovdje: proteinski napitci Shake s posnim sirom: Napravite u obliku shakea, sve namirnice u blender (mikser) i popijete. 500gr posnog sira Davor 23 recepti - vocni shakeovi: Sastojci za š vocni shake: * 1 svjeza marelica, narezana na komade * 1 salica komadica ananasa * 1 banana * 6 jagoda * 1 šalica obranog mlijeka Stavite voce u blender i pomijesajte s ostalim sastojcima. Dobro izmiksajte te posluzite. Sastojci za 2 vocni shake: * 1 kruska ociscena * 1 smrznuta banana * 1 salica smrznutog mijesanog bobicastog voca * 1 salica mlijeka * 1 cajna zlicica cimeta Sve sastojke pomijesajte i stavite u blender. Miksajte dok masa ne postane glatka i posluzite hladno. Sastojci za 3 vocni shake: * 1 jabuka, oguljena, ocišcena, narezana na komade * 2 breskve, ociscene, narezane na komade * 1 kruska, ociscena, narezana na komade Izmiksajte voce u blenderu i posluzite s ledom. Sastojci za 4 vocni shake: * bijelo grozdje * 1 zelena jabuka, oguljena, ociscena, narezana na komade * 1 limeta * 1 limun * malo svjezeg dzumbira * gazirana mineralna voda Jabuku i dzumbir stavite u blender i malo promiksajte. Tada dodajte ostalo voce. Napunite pola case vocnom smjesom, a na to dodajte mineralnu vodu. Posluzite s ledom. Recepte možete pronaci ovdje: Domaci shakeovi Illy-ev blog post - sadržaj: Berry Blast shake 1. 3 dcl mlijeka 2. 1 mjerica whey proteina ili kazeina 3. 1 šalica smrznutog šumskog voca ( u svim vecim trgovinama imate smrznuto šumsko voce kao mješavinu po pristupacnoj cjeni ) 4. 3 žlice zobenih Sve sastojke osim šumskog voca stavite u mikser i miksajte oko š min, nakon toga dodajte šumsko voce te sve miksajte još jednu minutu! Izlijte sadržaj u cašu ili shaker i uživajte u svom novom, zdravom i ukusnom obroku :D! Veggie Super shake 1. 3 mrkve 2. 2 stabljike celera 3. 1 režanj cešnjaka 4. 1/2 šalice špinata 5. 1/4 šalice peršina 6. 1 mjerica proteina s okusom po želji 7. 1 žlica lanenih sjemenki Stavite mrkvu, celer, cešnjak, špinat i peršin u sokovnik, ako treba razrijedite dobiveni sok sa hladnom vodom kako bi dobili jednu šalicu tekucine! Stavite sa ostalim namirnicama u mikser te miksajte jednu minutu, ako vam paše hladno, možete smiksati i nekoliko kockica leda! Uživajte :D Apple pie shake 1. 1 šalica vode 2. 1 mjerica proteina s okusom vanilije 3. 3 žlice zobenih pahuljica 4. 1/2 šalice mješanih orašastih plodova 5. 1 oveca ili 2 manje jabuke, samo izvadite sredinu 6. 1/2 šalice do šalice jogurta 7. 2 prstohvata cimeta Stavite sve osim jabuke i orašastih plodova u mikser te miksajte jednu minutu, nakon toga dodajte jabuku i orašaste plodove te miksajte još minutu! Vaš shake je spreman za konzumaciju. Procitajte više ovdje: Super Shakes Nadam se da su vam vec ideje sinule što bi mogli složiti od ovoga! Ideja je takodjer da kreiramo knjižicu za download ukoliko ova tema bude popularna.. Ajmo FITovci, postajte svoje recepte vezano za proteinske i vocne shakeove ovdje! Edited by Zoki - 27 Lipanj 2012 at 11:28 |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Evo ideja:
1 The Bad Girl Ingredients & Instructions: * 12 oz skim milk * 4-8 Thin Mint Girl Scout cookies * 4 ice cubes * 2 scoops chocolate protein powder 2 Ultimate Banana Milk Shake Ingredients & Instructions: * 2 bananas * 2 c. milk or water * 1/2 c. ice * 1 tsp. nutmeg * 1 scoop protein powder * 2 tbsp. honey * 1 tsp. lecithin * 2 scoops of ice cream (optional) * Mix in blender. 3 Chocolate Peanut Butter Supreme Ingredients & Instructions: * 12 oz. water * 4 ice cubes * 1 tablespoon heavy whipping cream * 1 tablespoon natural peanut butter * 2 scoops chocolate protein powder 4 Mocha Shake Ingredients & Instructions: * 6 oz. water * 4 ice cubes * 2 tablespoons heavy whipping cream * 6 oz.. coffee* * 2 scoops chocolate protein powder * *You may use š2 oz. coffee and no water for an extra pre-workout or morning kick! 5 Frozen Chocolate Banana Ingredients & Instructions: * 12 oz. Water * 4 to 5 ice cubes * 1 banana * 1 tablespoon heavy cream * 2 scoops chocolate protein powder 6 German Chocolate Cake Ingredients & Instructions: * 12 oz. water * 4 ice cubes * 1 tablespoon heavy cream * 1 tablespoon cream of coconut * 2 scoops chocolate protein powder 7 Tangerine Cream Ingredients & Instructions: * 12 oz. Tangerine Diet Rite * 4 Ice Cubes * 1 to 2 tablespoons heavy cream * 1 to 3 scoops vanilla protein powder 8 Root Beer Float Ingredients & Instructions: * 1 can Diet A&W Root Beer * 1 to 2 tablespoons Heavy Cream * 4 ice cubes * 1 to 3 scoops vanilla protein powder 9 Pineapple Blast Ingredients & Instructions: * 4 ice cubes * 1š2 oz. water * 2 scoops vanilla protein powder * 1/2 cup pineapple chunks 10 Pina Colada Passion Ingredients & Instructions: * 12 oz. water * 4 ice cubes * 3 scoops vanilla protein powder * 1/3 cup Pineapple chunks * 2 tsp. Coconut extract Ostalih 84 recepata Edited by Zoki - 27 Lipanj 2012 at 11:24 |
|
|
|
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
Protein shake with IceCream:
YouTube video Plum-Lemon Cooler Ingredients: * 2 scoops vanilla flavor whey protein powder (Whey Best, Scipro) * 1 ripe plum, pitted * juice of 1 lemon * 1 tablespoon multi-vitamin powder * 16 ounces ice water * 1/2 cup ice cubes Wild Berry Boost Ingredients: * 2 scoops vanilla flavor whey protein powder (Whey Best, Scipro) * 8 raspberries * 4 strawberries * 15 blueberries * 16 ounces nonfat milk * 1/2 cup ice cubes Peanut Butter Chocolate Truffle Ingredients: * 2 scoops chocolate flavor whey protein powder (Whey Best, Scipro) * 1 teaspoon creamy peanut butter * 16 ounces nonfat milk * 1/2 cup ice cubes BodyBuilding - Protein Shakes Edited by Zoki - 21 Veljaca 2013 at 17:18 |
|
|
|
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
FITovci, jeste li uopce zamijetili ovu temu?
Edited by Zoki - 27 Lipanj 2012 at 11:26 |
|
|
|
Blia
Viden/a u gymu Joined: 18 Travanj 2010 Status: Offline Points: 152 |
Post Options
Thanks(0)
|
pa nisi nam ostavio prostora za pisanje, sve moguce recepte si stavio vec
evo moj najdraži:VOcE PO ŽELJI (meni je najdraže sa bananom), 150 g posnog, 3 dcl mlijeka, š dcl jogurta, šaka badema, 2 Grancereale, 1/2 mjerice Wheya - sve doooobro izmiksati, a pred kraj dodati kockice leda pa kratko miksati dok se led ne razmrvi Edited by Zoki - 27 Lipanj 2012 at 11:32 |
|
chaxy
Pali po spravama Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
Post Options
Thanks(0)
|
Blia, sve ok osim tih badema unutra
|
|
Strong is the new skinny.
|
|
anita2102
Cita FAQ Joined: 21 Srpanj 2010 Status: Offline Points: 72 |
Post Options
Thanks(0)
|
u svasta ima tu toga... neke bi stvari izbacila, ili napravila selekciju. ili mlijeko ili jogurt; |
|
Mini me
Mixa shakeove Joined: 19 Travanj 2010 Location: Miami Status: Offline Points: 685 |
Post Options
Thanks(0)
|
damn it, nestao mi je post
prvo da kažem, ODLIcNA TEMA I like very much drugo, evo 'recepta' za shake kojeg napravim bratu koji ima 2x dnevno trening košarke, ali mu ja tu i tamo znam popiti pola 3dcl mlijeka (2,8%m.m.) 1 velika banana 2-3 bjelanjka žlicica cimeta sad, ja u to još dodam nekog voca kojeg imam u fridju (ovisno o god. dobu tako?er) ugl stavim jedno od ovih voca: kivi, jabuka, ananas, marelica, breskva on je mladi profi sportaš, šta mislite jeli mu ok ovaj shake? nekoristi još one whey proteine, ali dok mu nenabavimo to, mislim da su mu bjelanjci ok Edited by Zoki - 27 Lipanj 2012 at 11:36 |
|
Obstacles are what you see when you take your eyes off your goal.
Stay focused. |
|
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
andrea
Cita FAQ Joined: 01 Listopad 2009 Status: Offline Points: 72 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja obožavam shakeove, i kad sam u žurbi, nemam vremena ujutro pojesti, nabrzinu si izmiksam dvije vocke koje imam doma, najcešce je to banana, jabuka i naranca, dodam dvije žlice posnog i tri žlice zobenih..kad nemam posni stavim jogurt, ugl ono kaj imam doma miksam :)mljac....mogla bi to jesti cijeli dan :)
|
|
spicy91
Viden/a u gymu Joined: 20 Veljaca 2011 Status: Offline Points: 275 |
Post Options
Thanks(0)
|
evo par slicica:
Edited by Zoki - 27 Lipanj 2012 at 11:34 |
|
Discipline is remembering what you want.
|
|
Mini me
Mixa shakeove Joined: 19 Travanj 2010 Location: Miami Status: Offline Points: 685 |
Post Options
Thanks(0)
|
svi su mljaaacc!!
|
|
Obstacles are what you see when you take your eyes off your goal.
Stay focused. |
|
spicy91
Viden/a u gymu Joined: 20 Veljaca 2011 Status: Offline Points: 275 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja nisam probala nijedan..definitivno si moram kupiti mikser da imam dok sam na faksu preko tjedna
|
|
Discipline is remembering what you want.
|
|
EleaseBeale
Cita FAQ Joined: 09 Srpanj 2012 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
|
I'm 23 yrs old and weighs 62.My daughter is 11months old. Now I'm
planning to buy a fitness equipment to reduce my weight.I want to tone
and get shape.So can you suggest me a fitness equipment which would give
full body work out.
I came through some equipments which are kind of 4 in 1 or 6 in 1.Are those things are good to use. fitness SEO |
|
Ballerina
Viden/a u gymu Joined: 12 Kolovoz 2011 Status: Offline Points: 134 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ovo je moj ljetni shake-sladoled:
dakle 1 mjerica whey-a (standard gold cookies) 1mjerica=30g 180g o,9%m m jogurta 1 mala žlica cimeta par kapi stevije 150g borovnica sve izmiksat, smrznut na 1h i eto zdravog sladoleda ili ak ne smrznete onda shakea cca 250kcal
|
|
katniss
Viden/a u gymu Joined: 12 Travanj 2012 Status: Offline Points: 279 |
Post Options
Thanks(0)
|
evo ja sam jucer napravila shake od posnog, banane i dvije kruške, dodala 1 dcl mlijeka da razrijedim malo.. prefino..
e, sad mene zanima jel to okej za jesti poslije treninga ? s time da mi je to zadnji obrok u danu.. dakle vježbam od 7-8i nekaj sitnog, otuširam se, spremim to i oko pol 9 papam.. ? ne znam jel sam u dobroj temi to pitala
|
|
Post Reply | Page 123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |