New Posts New Posts RSS Feed - Crvena i zelena pizza s malo UH (M)
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Crvena i zelena pizza s malo UH (M)

 Post Reply Post Reply
Author
Zoki View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator


Joined: 19 Studeni 2006
Location: Croatia
Status: Offline
Points: 5840
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Zoki Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Crvena i zelena pizza s malo UH (M)
    Posted: 18 Svibanj 2010 at 16:29
Crvena i zelena pizza s malo UH

Zaboravite jaja i šunku; tu je zelena pizza bogata fitonutrijentima. Ovu brzinsku pizzu volim raditi u tosteru, pa je genijalna za studente sa ogranicenim prostorom za kuhanje.



Sastojci:

    * Tortilje s ugljikohidratima (Samo 4 ugljikohidrata sa 8 grama vlakna.)
    * Umak za tjesteninu s malo šecera. Ragu Light je super, ali i ostale marke koje se ne oglašavaju kao „lagane“ su još bolje. Koristim pecene rajcice na vatri i cešnjak marke.
    * Pesto: Pesto je gust umak od bosiljka, ulja (maslinovog) i sira. Vecinom je to cisti bosiljak pa je ukus intenzivan.
    * Ribana nemasna mozzarella
    * š mali avokado
    * Sjeckani špinat

Priprema:

š. Stavite tortilju u toster na nekoliko minuta kako bi postala hrskava.
2. Zatim na dno namažite tanak sloj pesto umaka, pa umak za tjesteninu. Samo ce mrvica biti dovoljna. Na vrh stavite povrce i sir.
3. Ubacite u toster kako bi prepržili i pecite dok se sir ne otopi i tortilja ne postane hrskava na rubovima.

Varijacija crvene pizze

Odbacite zeleno povrce i prebacite se na crveno. Uzmite pesto od sušenih rajcica, rezane svježe rajcice a rajcice sušene na suncu natopljene maslinovim uljem stavite na vrh.
Trebate mesa? Dodajte purecu salamu ili šunku prije kuhanja. Želite pomiješati zeleno i crveno povrce? Ok, može.



izvor:bb.com


Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.