Vegetarijanski sladoled |
Post Reply |
Author | |
dianna
Mixa shakeove Joined: 19 Veljaca 2009 Status: Offline Points: 734 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 20 Svibanj 2010 at 10:28 |
** Sastojci
š00 g bobicastog voca (borovnice, ribizl…) 260 g ocišcenih banana 2 Vanilin šecera Dolcela 50 g grožđica š50 ml sojinog mlijeka Za ukrašavanje: listici badema ** š. Bobicasto voce dobro operite, a banane narežite na ploške. Dodajte vanilin šecer i sve usitnite u elektricnoj sjeckalici. 2. Mješavini dodajte grožđice i sojino mlijeko, te izmiješajte u jednolicnu smjesu. 3. Stavite je u odgovarajucu posudu za zamrzavanje 4-5 sati. **Energetska vrijednost šš0 kcal / 460 kJ |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Zanimljiv naziv - vegetarijanski.
što postoji sladoled i s mesom? |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
chaxy
Pali po spravama Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
Post Options
Thanks(0)
|
Zoki noob bez jaja i bez životinjskog mlijeka. Mogla ga je nazvati i veganski.
|
|
Strong is the new skinny.
|
|
dianna
Mixa shakeove Joined: 19 Veljaca 2009 Status: Offline Points: 734 |
Post Options
Thanks(0)
|
e hvala chaxy upravo tako , u receptu nema ništa životinjskog porijekla
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ok. Sad sam osvješten... Ma cim sam vidio naziv, djelovao mi je cudno.. |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
joj sad bi sladoled....
|
|
ena:)))
Pali po spravama Joined: 13 Srpanj 2009 Status: Offline Points: 1382 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja navalim na sladoled ko životinja
|
|
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
U lidlu je akcija, eisstern sladoled(plava kutija od litru) ja riješio 2l orah i višnju...prefino mmm.. btw litra je š2 kn, prije bio š8 kn |
|
Rijeąeno na PM.
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |