Kako dalje ? |
Post Reply | Page 12> |
Author | |
bego
Cita FAQ Joined: 03 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 9 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 07 Lipanj 2010 at 15:52 |
Od prvog mjeseca sam skinuo kilažu sa š04 na 80 kg a visok sam š76 cm. Na strožoj dijeti sam bio prva 3 mjeseca a kasnije izbacio kruh koji sam prije strašno puno jeo, ne jedem kasno i uglavnom pazim što i koliko jedem. Osim dijete trcao sam i trcim skoro svaki dan 6 do 8 km te doma malo vježbam bucicama. Ova kilaža stoji vec skoro mjesec dana ali problem je taj što je ostalo sala oko trbuha i na cicama. Kako dalje da napravim i taj zadnji korak eliminacije i tih 3-5 kg viška ali ciljano tu gdje sam rekao jer noge i ostalo je bez sala ?
|
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
nema ti ciljanog mršavljenja....ostatak je samo red rad i disciplina...a treba i nešto vremena.... pocni malo više vježbi snage raditi uz trcanje.... i samo nastavi biti aktivan i pametno jesti.....
|
|
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja bi radije na njegovom mjestu napravio neki reset, npr š0-ak dana bih digao UH na nekih 400 g i nakon tih š0-ak dana bi nastavio s defkom.
|
|
Rijeąeno na PM.
|
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
pa rekla sam da nastavi pametno jesti...a ne mogu mu rec da digne carbse...kad nemam pojma kako je do sada jeo...osim što je kruh izbacio???? nema nikakvog jelovnika..možda je jeo 2 obroka i bez kruha??? mislim...nemamo baš neki uvid u situaciju ....ili ja nešto ne citam ? ;)
|
|
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
Da, najbolje bi bilo da pukne neki jelovnik jer ovak neznamo na cem je
|
|
Rijeąeno na PM.
|
|
bego
Cita FAQ Joined: 03 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 9 |
Post Options
Thanks(0)
|
Kao što rekoh kruh sam drasticno smanjio a bijeli skroz ukinuo. Ujutro poslije trcanja napravim si kukuruzne pahuljice sa 09 masnim mlijekom i pocuclam multivitamin. Do rucka pojedem koju jabuku (inace jedem dosta jabuka), oko 2 sata rucam tanjur nekog variva ili komad mesa (piletina, puretina ili roštilj) sa salatom, paradajzom i sl., poslijepodne pojedem jabuku a nekada i komadic mesa, navecer meso i salata ili posni sir, kuhano jaje, pureca prsa, paradajz ili krastavac i nemasni jogurt. Poslije toga dok ne idem spavati pojedem do 2 jabuke a ako me jako uhvati glad i jogurt ili napravim kokice. Trcim ujutro poslije kave i prije dorucka. To bi bilo uglavnom to.
|
|
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
Puno premalo proteina, kolko vidim događa se da ponekad cak do vecere ne unosis proteine uopce (š medjuobrok jabuka, za rucak ili varivo ILI komad mesa), popodne opet vecinom samo jabuku i ko slag na kraju kokice prije spavnja??
Kokice prekrizi i u medjuobroke sa jabukama ubaci proteine, jabuka kao takva je slab/nikakv medjuobrok....... |
|
chaxy
Pali po spravama Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
Post Options
Thanks(0)
|
I ogranici te jabuke na unos kroz jutro, a taj obrok pred san nek ti bude kao i vecera, P+M ili samo P, sa salatom ili nekim lisnatim povrcem koje iako je UH možeš jesti u neogranicenim kolicinama.
|
|
Strong is the new skinny.
|
|
bego
Post Options
Thanks(0)
|
Znaci nebi bilo loše kupiti proteine ? Nisam to još trošio, dali to može zamjeniti mesni obrok ?
|
|
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pa nebi bilo loše za obrok poslje treninga, u koji bi
definitivno trebao ubaciti malo opterecenja.....a za ostale obroke, međuobroke P uzimaj iz hrane( piletina, teletina, posni, riba, jaja.......) |
|
bego
Post Options
Thanks(0)
|
što bi to tocno trebalo znaciti malo opterecenja ? Ujutro kao što rekoh pretrcim 5-8 km (možda malo sprinta ?) a ponekad navecer s bucicama i trbušnjake. Ovo zadnje ne baš previše jer mi se nekak trcanje omililo.
|
|
The Phoenix
Post Options
Thanks(0)
|
Pa mislim da sa djetom, odnosno kalorijskim deficitom i
samo trcanjem ceš, odnosno vrlo vjerovatno vec jesi izgubio i mišicne mase.prema jelovniku koji si poslao , osim nedostatka proteina izgleda mi da si previse smanjio kalorije od nekih potrebnih za odrzavanje, sto opet nije dobro radi gubitka misicne mase, no mozda se varam jer neznam kolko zapravo kalorija konzumiras dnevno. Pod trening opterecenja sam mislio utege, teretanu, no ako to ne mozes ili ne zelis onda definitivno bodyweight vjezbe tipa zgibovi, otezani sklekovi, jednonogi cucanj i deadlift sa bucicama radi ocuvanja misicne mase, trcnajem ju sigurno nebus ocuvao ili jos bolje povecao u najboljem slucaju. Kaj s bucicama radiš, koliko teške bucice? |
|
bego
Post Options
Thanks(0)
|
Imam dvije bucice po š0 kg ali radim sa pola težine uglavnom vježbe za prsa, leđa i ramena i klupu za trbušnjake. Ono, gledam tv i mlatim bucicama. što se tice gubljenja mišicne mase primjetio sam da sam malo izgubio ali cilj mi je bio prvenstveno smršaviti pa toliko ne panicarim. Naravno da bih sada htjeo izgubiti i taj ostatak sala sa što manjim gubitkom mišica pa možda preci i na izgradnju mišica tj oblikovanje tijela samo toliko radi estetike a ne profi jer mi ni godine to ne dozvoljavaju. Kupio sam od BioTech š00% ISO WHEY pa me zanima kako ga najbolje trošiti, neki pišu da treba s dekstrozom....?
|
|
The Phoenix
Post Options
Thanks(0)
|
Kolko god imaš?
Probaj radit sa max težinom, tj ostavi svih š0kg na bucicama i radi manje ponavljanja u seriji, pogledaj si jednonožni deadlift sa bucicama, cucanj, cucanj s jednom nogom.....ima hrpu dobrih vježbi U tvom slucaju whey popi sa grožđanim šecerom iz DM-a (traubencuker)u omjeru š:2 nakon treninga, u tvom slucaju nakon trcanja kad dođeš doma. ili ako ne trciš taj da i odrađuješ vježbe s utezima onda poslje tog treninga i dodaj prije spavanja obrok proteini plus masti, npr posni sir 250 grama i riblje ili maslinovo ulje |
|
bego
Post Options
Thanks(0)
|
Dosta žlica maslinovog ulja ? cemu zapravo služe masnoce prije spavanja ?
|
|
The Phoenix
Post Options
Thanks(0)
|
Paaa ak ne uzimaš masti iz hrane tokom dana uzmi 3 žlice.
A usporavaju probavu, tijelo tokom sna je duze opskrbljeno hranjivim tvarima , a "zdrava ulja" najvise riblje, imaju hrpu dobrih ucinaka, od krvozilnog sustava, protuupalnog, pomazu kog gubitka masti, raspolozenja.....hrpa toga |
|
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |