Komarci i kako ih se rješiti? |
Post Reply | Page 123> |
Author | |||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 14 Lipanj 2010 at 14:49 |
||
Imate li neka turbo extra metode za odstranjivanje komaraca iz kuce / stana, a da nije tehnika - ne otvaraj prozore..
Sve ih je više, napadaju ko ludi - recite kako se štitite od njih? Ovih dana cu vjerojatno po ono cudo što se ušteka u struju pa pušta miris koji njima smeta.. |
|||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Slavonci su naje... Ove godine više komaraca no ikada
|
|||
|
|||
chaxy
Pali po spravama Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
I Dalmatinci, viruj mi...
A ja sam mamac za komarce, ako je u sobi š00 komaraca i š0 ljudi- svi komarci ce na mene... užas. Vodim borbu cili život s njima, aparat upaljen obavezno, u bivšoj sobi sam imala i onu mrežu na prozoru (which reminds me da bih je mogla opet imati), a sidit na terasi ( i to ne samo navecer) ako nisam našpricana Autanom ravno je suicidu... Srecom postoji onaj bez mirisa pa ako ništa- barem ne vonjam.... A ubodi ko plikovi, doslovno alergijska reakcija... muka živa. Ništa, aparat u šteker, autan u torbu, mreža na prozor i trpi.... pomiriš se s godinama. |
|||
Strong is the new skinny.
|
|||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Mreža na prozor i to je to, nemam ni jednog u kuci
|
|||
Rijeąeno na PM.
|
|||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Slavonac kojem je drava maltene iza leđa znaš kak mi je lijepo s komarcima, super se družimo
|
|||
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Malo alkohola(iz apoteke ili eventualno rakije) na vatu i na ubod- narodni recept da manje svrbi
|
|||
janja
Viden/a u gymu Joined: 05 Sijecanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 103 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Evo baš citam post za vrijeme cešanja nogu Užasssssss najgora moguca stvorenja.Koristim onaj sprej za tijelo ali jako brzo ishlapi tako da se komarci odmah dovuku na iste pozicije di su bili Navecer je nabolje ono za struju i nema ih cak i ako su vrata od terase otvorena ili recimo prozori. E kad bi barem komarci usisavali salo onoliko koliko sišu krv bila bi stvarno fit
|
|||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
||
Jel ih forsaš na trening? Jesu li FIT |
|||
|
|||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Kak da ne, ovog ljeta su na masi |
|||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
||
Oni su na wheyu, njih ne zanima krv.. |
|||
|
|||
niXa
Viden/a u gymu Joined: 21 Ožujak 2009 Status: Offline Points: 276 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
ja si kupim ono kaj se zašteka u uticnicu i opce nema komarci , prozor je otvoren ali ne dolaze stvarno djeluje (:
|
|||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
||
Možeš li reci od kojeg proizvođaca imaš? Gdje si kupio? |
|||
|
|||
ena:)))
Pali po spravama Joined: 13 Srpanj 2009 Status: Offline Points: 1382 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
jedino rješenje je CHUCK NORRIS.... mrzim komareeeeeee
|
|||
opasni
Viden/a u gymu Joined: 11 Svibanj 2010 Location: Afghanistan Status: Offline Points: 378 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
jesi li razmisljala da u sobu ubacis onaj elektricni ubijac komaraca , onaj sto ukljucis u struju i svijetli u nekoj ugodnoj plavoj boji i privlaci komarce , i cujes samo pec i nema ga vise... doslovno ga ubije struja. |
|||
mrtav hladan
|
|||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
je, samo kad te vole komarci...pronađu te bilooooo di..... vec sam sada laganini luda.... probavam sa tim sprejevima..ovo ono.... ali to sve brzo prestane djelovati.... |
|||
opasni
Viden/a u gymu Joined: 11 Svibanj 2010 Location: Afghanistan Status: Offline Points: 378 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
kad probas ovo sto sam maloprije spomenuo biti ces mi zahvalna!
|
|||
mrtav hladan
|
|||
Post Reply | Page 123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |