Dymatize Elite Whey .. protein |
Post Reply | Page 12> |
Author | ||
Marijo Kovacic
Cita FAQ Joined: 06 Ožujak 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 21 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 19 Lipanj 2010 at 18:38 |
|
vidim da sam propustio dosta tema zanimame sto mislite o dymatez elit whey taj ja uzimam za sad o.k dal preporucate mozda ista bolje,vidim da svi narucujete od nekog lika proteine kako doc do njega moze broj il nesto da se stupi u kontakt te dali je jeftinijei od mog dilera npr.dymatez elite whey 2.3kg=330kn???
Edited by Marijo Kovacic |
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
a ono...ima bolje, al za tu cijenu može i ovo proc..
btw. kad smo vec kod dymatizea ima li ko kakvu analizu o njemu? cula sam da po toj analizi i nije baš nešto..da ima manje proteina i dosta šecera..al kao...prolazno :) |
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja pijem Dymatize Elite whey i sasvim sam zadovoljan. Jako se dobro topi i okus vanilije mi je iznimno dobar. Puno bolje se topi nego nešto Weidera, pro.nutritiona i sl. |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
zoki mozda si propustija kad se pricalo da ima oko 60% proteina a treba bi imat vise
|
||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Je rađena je analiza, 60-ak % proteina imaju a trebalo bi bit 80ak%, ja sam š0 kg tog elite-a popio al jbg, sljedeca runda je od mopsa
|
||
Rijeąeno na PM.
|
||
Marijo Kovacic
Cita FAQ Joined: 06 Ožujak 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 21 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
pa meni je dymatize cisto solidan al se sad planiram prebacit na nutrabolics cuo sam da imaju dobre stvari
|
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Neceš od njega dobit više mišica od ostalih Nađi što povoljniji i od neke firme koja ima analizu i deri po tome. Evo ponovit cu ja još jednom - ispod imaš temu o jeftinom wheyu pa procitaj |
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
yes, to i ja znam...jbga, staviš duplu dozu al nije li to bila neka zbrka sa mjericom u pitanju? jer ona mjerica nema 32 g...ima negdje oko 24, meni i manje.. a optimum? navodno je bolji |
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Na bodybuilding.com je kao no.š whey, meni je to sve isto samo gledam da za jeftine pare dobijem whey sa nekom analizom i cao Ja znam da MVP i myprotein imaju analize koje su ok |
||
Rijeąeno na PM.
|
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ako ga nabaviš jeftino naravno da je bolji Myprotein je zasada najisplativiji i ima super okuse tak da ostajme pri tome. Kad se samo sjetim koliko sam para prije trošio na sve moguce suplemente...muka mi dođe whey, dex, omega, vitamini-minerali i cao |
||
opasni
Viden/a u gymu Joined: 11 Svibanj 2010 Location: Afghanistan Status: Offline Points: 378 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
mrtav hladan
|
||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
|
Zaboravih na to, može |
||
opasni
Viden/a u gymu Joined: 11 Svibanj 2010 Location: Afghanistan Status: Offline Points: 378 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
no problem kuzimo se
|
||
mrtav hladan
|
||
Marijo Kovacic
Post Options
Thanks(0)
|
|
pa neznam dosta ljudi hvali dymatez a i meni je cisto o.k mislio sam ga mjenjat sa nutrabolicsom al ocito sam pao na marketing,pa ostajem na dymatezu u kombinacij sa grozdanim secerom+vpx shotgun mislim da bi trebalo bit o.k mogu javit rezultate i misljenja
Edited by Marijo Kovacic |
||
opasni
Post Options
Thanks(0)
|
|
aj bas javi rezultate |
||
mrtav hladan
|
||
BorG
Viden/a u gymu Joined: 04 Lipanj 2008 Status: Offline Points: 155 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
dymatez elite whey je dobar proizvod... uzimo ga i zadovoljan sam... sad uzimam Universalov pro whey, dobar, a okus cokoladni ice cream mi je extra ,a i malkice je jeftiniji od dymatez elite whey...
|
||
Train Smart. Eat Right. Sleep 10 Hours a Day.
|
||
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |