pocetnik u teretani |
Post Reply |
Author | |
soksok
Cita FAQ Joined: 21 Srpanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 64 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 26 Srpanj 2010 at 10:21 |
Pozdrav,
buduci da stvarno nemam pojma kako i gdje mislilm da je najbolje pitati ovdje. ima li tko preporuku za neku teretanu (a da je cijena pristupacna, 200-300kn) širi centar grada-zg, gdje ima neki provjereni trener koji bi me uputio u to kako i što na svim tim spravama i u skladu s mojim mogucnostima...(jer sam imala jedno iskustvo, davno u jednoj teretani, da me nitko nije ni pogledo, a kamoli dao neki komentar ili upute o vježbanju a naglasila sam da sam pocetnik - pa bih voljela ovaj put to izbjeci).... zanima me isto jesu li uputstva ukljucena u cijenu ili ne i na što bih trebala obratiti pozornost prilikom odabira teretane? uf, puno pitanja, znam....a tek prvi post...kaj bu bilo tek kasnije fala |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ako si iz ZG-a, evo prijedlog teretane: Fitness Futura (<- Link)
Odlicni ljudi rade tamo, ako trebaš pomoc (pocetnica si), uputit cete u trening i pravilnu prehranu. Definitivno preporuka! |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ti to reklamiraš svoju teretanu?
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nije moja, odlicna je i zato sam ju predložio. |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
soksok
Cita FAQ Joined: 21 Srpanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 64 |
Post Options
Thanks(0)
|
e super, puno hvala na odgovoru ..no za oko mi je zapela ona teretana na velesajmu XXL - imaju i neke kružne treninge za koje sam procitala da su dobri za pocetnike, a i cijene su prijateljske...ovih dana vj idem na upis
no, kako sam newmbie zanima me, ako krenem 3xtjedno u teretanu koliko moaraju biti zastupljene crobne vježbe i ima li kakva alternativa trcanju - npr plivanje, badminton ili kajajznam a da slicno funkiconira? trebam li si nabavit ono nekaj za mjerit puls i kak se to zove ili postajem preveliki štreber? evo, fala |
|
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
Koliko ceš crobnih treninga radit ovisi u kolikom kalorijskom deficitu želiš biti, tj. ako želiš više mršat trebat ceš ili spustit kalorije ili radit više crobnih. Znaci to ovisi o tebi. Kakav ceš oblik crobnih treninga radit isto ovisi o tebi. I trcanje i plivanje su dobra alternativa. Ako imaš dosta kilograma viška preporuka je da ne trciš jedno vrijeme nego da se baviš brzim hodanjem. Razlog je taj da zaštitiš koljena, tetive i zglobove od ozljeda i prevelikog trošenja. |
|
Rijeąeno na PM.
|
|
soksok
Post Options
Thanks(0)
|
ma zapravo možda imam š-2kg viška, niš spešl...razlog upisa u teretanu je to kaj se godinama nisam nicim bavila...nemam kondicije ni mišica, sve samo mekano i nedefinirano...dupe se samo širi i širi od sjedenja i sada sam odlucila malo poraditi na svemu
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |