D: Vlastito tijelo ili utezi? |
Post Reply | Page 12> |
Author | |||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 26 Srpanj 2010 at 13:49 |
||
Među sportašima oduvijek postoje dvije grupe; jedna tvrdi da je
ucinkovitije trenirati bez utega, a druga tvrdi suprotno. Koja je u
pravu?
Procitajte clanak: Vjecita debata: vlastito tijelo ili utezi? "Pogledajte građu gimnasticara i dobiti cete odgovor na vaše sumnje. Gimnasticari cijeli život treniraju bez utega, a imaju najizdefiniranija tijela od svih sportaša. Govori li vam to išta? Kupite si doma set karika i znati cete zašto! Treniranje bez utega može biti ucinkovito kao i treniranje s utezima ili bilo kakvim drugim rekvizitima. Bitno je samo znati cilj i imati dobar program." "Ako vam je cilj samo bodybuilding, te iskljucivo rast mišicne mase onda cete više i brže profitirati odlaskom u teretanu i radu sa utezima, nego vježbajuci samo sa tijelom, ali ako vam je cilj funkcionalnost tijela, te biti u formi kao što i izgledate, garantiram možete dobiti izvrsne rezultate vježbajuci i bez utega." što vi više preferirate - trening s vlastitim tijelom ili s utezima? |
|||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Moje mišljenje je da mix kombinacija utezi + vlastito tijelo daje naj rezultate
I to osobno najviše preferiram. |
|||
|
|||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
A ovisi kakve ciljeve imaš, ja imam frenda gimnasticara, hebeno je definiran al ima 65-70 kg ...ja više pucam na masu tak da su mi utezi neizbježni
|
|||
Rijeąeno na PM.
|
|||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
||
Koliko je visok? |
|||
|
|||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Nekih š75-š80 |
|||
Rijeąeno na PM.
|
|||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ne bih se mogao zamisliti s tom kilažom. 65kg mi je za malo višlje cure. |
|||
|
|||
soner_9393
Post Options
Thanks(0)
|
||
Slažem se |
|||
Rijeąeno na PM.
|
|||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ma i za one do š65cm, ako imaju dobro rasporedjene kile.. Bolje da ljulja.. |
|||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|||
berlava
Viden/a u gymu Joined: 12 Sijecanj 2011 Status: Offline Points: 414 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
ja smatram da jedno ni drugo,ako nije kombinirano nema smisla.iako ako cemo opet gledat utezi pobjeduju.
|
|||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
"... a ako vam je cilj porast mišicne mase, onda možete vježbe poput sklekova, cucnjeva i zgibova raditi sa dodatnim opterecenjem, tj. jaknom ili ruksakom sa utezima."
ali to nije više samo težina vlastitog tjela nego i dodatno optereženje utezima |
|||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|||
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Oboje, kao što je soner gore napomenuo, utezi su mi neophodni za masu, ali opet su mi i sklekovi, zgibovi i dipsevi obavezne vježbe.
|
|||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Neznam baš koliko su tezi neophodni za masu, gimnasticari su obicno niski i super srezani, ali ako malo dignu bf imaju sasvim pristojnu kilažu i masu, siguran sam
|
|||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
|||
Morrighan
Pali po spravama Joined: 05 Svibanj 2010 Location: Yugoslavia Status: Offline Points: 1020 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Jaaaaoj taman, aj' baci neku slicicu od druga... Estrogen PWND! |
|||
imhotep22
Cita FAQ Joined: 17 Svibanj 2011 Location: Macedonia Status: Offline Points: 18 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Za masu su bolje utega,a za definicija i kondicija onda vlastito telo,ali sve se to radi preko masina i sprave tako ga najbolje je odlazak u teretanu jer vecina od te vezbe se ne mogu izvedjivati kod kuce.
|
|||
Makedonac,nemojte zamjeravati na gramaticke i pravopisne greske.
|
|||
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
||
Nebih se složio |
|||
|||
Claric
Cita FAQ Joined: 24 Lipanj 2011 Status: Offline Points: 89 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ni ja se ne bih slozio nije tako jednostavno:) |
|||
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |