Program za vježbanje - komentirajte.. |
Post Reply |
Author | |
amater88
Cita FAQ Joined: 27 Srpanj 2010 Status: Offline Points: 26 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 29 Srpanj 2010 at 16:41 |
ok
Edited by amater88 |
|
amater88
Post Options
Thanks(0)
|
Edited by amater88 |
|
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
Amater umjesto da uskaceš drugima u temu sa istim postom, radije otvori svoju temu u pocetnicima i tamo otvoriš raspravu
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Otvorena je zasebna tema (ovdje) u podforumu -> pocetnici - pitanja?
Svi postovi su prenešeni ovdje. |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
amater88
Post Options
Thanks(0)
|
Edited by amater88 |
|
Debelii
Cita FAQ Joined: 24 Lipanj 2010 Status: Offline Points: 27 |
Post Options
Thanks(0)
|
Zabolila me glava od svega ovoga sto si napiso...
Bit svega je sto ti zelis od fitnesa/teretane, kako hoces izgledati... Svaki pocetnik u teretani bi trebo raditi vjezbe za jacanje struka, znaci cucnjevi, mrtvo dizanje... Ovo zagrijavanje mi je smijesno... Dobro se rastegni, istegni, zagrij se u mjestu i dovoljno je š0 minutno trcanje(svaki dan povecavanje brzine), a ako si ljen za trcanje kao i ja nekad onda pocnes sa trbušnjacima. Za svaku skupinu mišica su ti dovoljne 3 razlicite vjezbe po 4 serija i do š0 ponavljanja s pauzom od 60-90 sec... To je bar moje mišljenje i takvog se ja treninga drzim. Ali naravno da ja treninge mijenjam svaki put prije natjecanja je drugi sistem jer onda radim eksplozivnost i izdrzljivost... |
|
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja nebi uopce radio te klasicne split šeme, draži su mi upper/lower i fullbodyji, manji broj ponavljanja i vece težine
|
|
Rijeąeno na PM.
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
amater88, zašto si obrisao svoje postove?
|
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |