Hladna krema od banane |
Post Reply |
Author | ||
Sara89
Viden/a u gymu Joined: 29 Lipanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 133 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 31 Srpanj 2010 at 20:30 |
|
Moj omiljeni desert
Sastojci: š srednja banana 200 g posnog sira 50 ml tekuceg jogurta (niski % m.m. naravno ) I što sad s tim? Jednostavno ubacite u blender i stavite u zamrzivac na sat-dva. Poželjno je da ostane kremasto, a ne da se zaledi, jer tekstura ne bude dobra. Omjer banana i posnog može se promijeniti ovisno o želji za slatkim jogurt malo razrijedi cijelu stvar i bude kremastije. Mljljljljljac! |
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Zanimljiv recept, definitivno vrijedi probati!
Bilo što ima banane u sebi, i još ova kombinacija s posnim sirom je zaista dobar desert! Mmmm! Edited by Zoki |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
dianna
Mixa shakeove Joined: 19 Veljaca 2009 Status: Offline Points: 734 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ovo mi se cini super, zasitno, nema puno kalorija.. jel bi se to moglo npr. uzet nakon treninga navecer oko 2š h ???
|
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Da. Moglo bi se. Ovo moramo definitivno probati - cini se njami! |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
anita2102
Cita FAQ Joined: 21 Srpanj 2010 Status: Offline Points: 72 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
dobra kombinacija.. banane volim. isprobano danas.
|
||
Blia
Viden/a u gymu Joined: 18 Travanj 2010 Status: Offline Points: 152 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ja ovo radim cesto!!! njamiiiiii... a umjesto banane je odlicno i dinju staviti, sad kad joj je sezona treba iskoristiti
|
||
Tica
Cita FAQ Joined: 23 Lipanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 82 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Super ideja!
A nemam banane doma |
||
pazim da ne odletim..
|
||
anita2102
Post Options
Thanks(0)
|
|
sara89 , samo da ti kazem da te "mrzim " zbog ovog napisanog.
|
||
Sara89
Viden/a u gymu Joined: 29 Lipanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 133 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Hihi :) pa ja ne vidim mane tom deserticu... Uživajte! |
||
anita2102
Post Options
Thanks(0)
|
|
ma sve ok, samo sto sam ga neki dan smazala u sekundi, jelo mi se nesta slatkoooooooooooooo.. bojim se da mi ne prijedje u naviku, pogotovo ne navecer. |
||
®iga
Viden/a u gymu Joined: 11 Kolovoz 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 279 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Napravio sam si jucer i danas
2 male banane 250ml posnog š00ml light jogurta 0,š% mm odlicno je mljac :) |
||
Life is like riding a bicycle - in order to keep your balance, you must keep moving. ~ Albert Einstein
|
||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |