Moj trening (ispravit sta nevalja) |
Post Reply |
Author | |
Bane
Cita FAQ Joined: 02 Lipanj 2009 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 39 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 07 Kolovoz 2010 at 00:19 |
E da i ja napisem kako ja vjezbam nije teretana ali sam s
drugovima nesto napravio Noge retko radim jer zelim prvo gore da se sredim i trcim š-2 puta sedmicno Jedan dan radim biceps i ledja i ramena: -2xš0 ponavljanja zgibova razne vrste ali naravno posto sam pocetnik palo mi pomazu drzajuci mi noge od 5 tog zgiba -2xš0 ponavljanja biceps pregiba sa š2 kg -2xš0 povavljanja biceps pregiba sa š0 kg...i tako do 6 kg sve -ramena radim e pa sad cu napisati neki naziv kako se valjda zove Bent-Over Rateral Raises i Lateral Dumbbell Raises Drugi dan radim triceps i grudi -kosi bench 40 kg teg 3xš0 ponavljanja mjenjam naprimer radim uske pa srednje pa siroke -pa ravni bench 20 kg 5xš0 ponavljanja ist mjenjam sirinu hvatanja -ali prije bench-a radim sklekove radim 3 serije po š0 izmedju stolica pa 3 serije sirokih pa 3 serije uskih mislim u sirini ramena. I tako u krug...skoro sam poceo piti kreatin pa mogu vise svega sada Eto sta mislite o ovome dal je ok? I treba li sta mjenjati??? Jel dovoljno i tako??? I dal li se misici smanjuju trcanjem???I zasto da i zasto ne? Da li bi valjalo svako jutro trcati po 5 km?? Edited by Bane |
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
Zašto? O zašto mislite da su noge manje bitne od gornjeg djela tijela? ;)))
Trening mi se ne sviđa... ali evo to neka muški dio prokomentira.... Kako ujutro trcati? Natašte? 5km je inace poprilicno mala dionica.... otrciš ju u nekih 25min.... tako da možeš to i više.... ;) a natašte ne valja trcati, jer ce doci do katabolizma...., natašte lagano hodanje, a sa ciljem da smanjiš katabolizam (trošiti ceš manje kalorija, ali i manje mišica, a kako je glikogen ujutro ispaženiji, prije ce tijelo prec na korištenje tjelesnih masti kao izvor energije, stoga opet dulje od 30min hodanja, probaj 45min do šh) Kod dugotrajnih treninga, troši se uz potkožno masno tkivo i mišic, što je rad intenzivniji i dugotrajniji, više se troše i mišici... Znaci, da... trcanjem se troše mišici... što duže i intenzivnije trciš... spaliti ceš više mišica. |
|
Bane
Cita FAQ Joined: 02 Lipanj 2009 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 39 |
Post Options
Thanks(0)
|
A pa ne ali one rade svo vreme jer tamo gdje ja zivim ima
fudbalski teren ali ja ne trcim po fudbalskom terenu nego idem trcim kroz sumu seoskim putevima gdje ima uzbrdu pa nizbrdo i sve tako. Ne mislio sam samo u jutro da toliko trcim a u vece pa mogu i vise... A sta nataste znaci posto sam ja iz Bosne pa neznam bas neke rjeci u Hrvatskom? |
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
Natašte - na prazan želudac
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |