š0to dnevna pauza |
Post Reply |
Author | |
BorG
Viden/a u gymu Joined: 04 Lipanj 2008 Status: Offline Points: 155 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 22 Kolovoz 2010 at 21:20 |
U zadnje vrijeme osjecam dosta simptoma pretreniranosti... umor, malaksalost, slaba volja za treningom i pored toga, pocela su me bolit ledja i ramena... treniram vec godinu i 4mjeseca, nisam radio nikako pauzu, trening je svako 2 dana. Sada planiram uradit š0tak dana pauzu od dizanja tegova, samo kardio da radim, trcanje i eventuelno body trening tipa cucnjeva,zgibova,trbusnjaka,sklekova i sl. Pa ako moze koji savjet, cime da se bavim tokom pauze, bojim se da ne opadnem sa misicnim tonusom... Pa moze par savjeta, vjezbi i aktivnosti za ovo vrijeme pauze od guranja zeljeza |
|
Train Smart. Eat Right. Sleep 10 Hours a Day.
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
U š0 dana sigurno neceš izgubiti puno.
cesto kada sam uzimao neku pauzu, pazio sam iskljucivo na prehranu i još sam narastao u tom periodu bez treninga. Preporucam totalnu pauzu bez treninga, i onda nakon tih š0tak dana pauze opet upri jako u trening.. |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
ima san ozljedu i pauzira 2 tjedna,sve isto ostalo |
|
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
Uzmi si tjedan dana, bit ce dovoljno, ako si iskusniji, možeš cak i nastaviti s teretanom ali odraditi onda deload - smanjiti intenzitet i volumen treninga. Kardio zaboravi tih tjedan dana i bilo koji veci fizicki napor. Pojacaj obroke, može i junk tu i tamo. Ranije na spavanje. Bodyweight trening i da i ne, ovisi o tebi kako ceš se osjecati. Strah od propadanja mišica ti je neopravdan, prvo jer ih nisi toliko brzo niti dobio a drugo jer ako si stvarno pretreniran, tijelu ce to još cak i dobro doci. |
|
BorG
Viden/a u gymu Joined: 04 Lipanj 2008 Status: Offline Points: 155 |
Post Options
Thanks(0)
|
e hvala, bojao sam se da cu imati problema sa gubljenjem misica i sa ponovnim povratkom u teretanu... i da, jos samo jedno pitanje, sto se tice kreatina, da li da i s njim pauziram ovih š0tak dana, ili da njeg nastavim uzimat bez obzira na trening?
|
|
Train Smart. Eat Right. Sleep 10 Hours a Day.
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |