prednja izgrbljenost |
Post Reply |
Author | |
krokos
Viden/a u gymu Joined: 06 Svibanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 7 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 06 Svibanj 2007 at 14:31 |
Vec dugo godina vjezbam trbusnjake i centar tijela mi je pomaknut prema naprijed.Zanima me koje vjezbe treba,ako je moguce u kucnoj radinosti,izvoditi ne bi li se to donekle ispravilo.
|
|
Ive_ri
Mixa shakeove Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
Post Options
Thanks(0)
|
Tako se i meni cini da je i meni, ali sumnjam da ti je to od trbusnjaka!
Bas me zanima sta ce rec ostali forumasi, jer stvarno nemam pojma kakve bi vjezbe bile za to! Ali ja mislim da je tako svima malo, da je to normalna gradja pa nitko nije ko daska od stopala do glave |
|
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
A kakva ramena imas - siroka ili uska, naklonjena prema unutra ? |
|
Ive_ri
Mixa shakeove Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja mislim da nije on na to mislio, nego je mislio da kad stane kraj zrcala onako bocno da vidi da mu je gornji dio tijela malo prema naprijed u odnosu na noge , barem sam ja tako skuzio, ali mislim da je to normalno , pa nismo mi daske
|
|
krokos
Viden/a u gymu Joined: 06 Svibanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 7 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nije mi gornji dio tijela prema naprijed nego centralni.Mislim da bi trebalo pojacano raditi vjezbe za donji dio ledja ali ne znam tocno koje.
|
|
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
Radi leznjake |
|
krokos
Post Options
Thanks(0)
|
Fala,pocea sam to raditi,ali sestra mi je kupila pilates loptu i cak mi se cini da je vjezbanje s njom puno ucinkovitije-ono odmah ositis laganu upalu tako da mislim da cu se posvetiti vjezbanju s njom.
|
|
Ive_ri
Post Options
Thanks(0)
|
Aha, ok ja sam te bio krivo skuzio totalno!
Lopta je super za trbusnjake |
|
krokos
Post Options
Thanks(0)
|
Ma ne za trbusnjake-sa njima cu za sada stati nego za donji dio ledja tako da mi se uspostavi ravnoteza izmedju trbusnih i ledjnih misica sto bi trebalo rezultirati vecom bocnom simetrijom. |
|
Ive_ri
Post Options
Thanks(0)
|
Pa i to isto, ali i za trbusnjake je super , pa ne mozes sad bas skroz prestat radit trbusnjake, radi i to i trbusnjake
|
|
fitnessHr
Viden/a u gymu Joined: 21 Ožujak 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 238 |
Post Options
Thanks(0)
|
Mislim da ti imas problem koji se zove pojacana lumbalna lordoza, sto znaci da ti je luk u donjem djelu ledja veci nego je to normalno. Bilo bi dobro da stavis jednu sliku na kojoj si okrenut bocno u uspravnom polozaju.
|
|
Ive_ri
Post Options
Thanks(0)
|
Evo ti strucnog odgovora , mi imamo i strucnjake fizioterapeute na ovom forumu, zato ovo i je najbolji forum
|
|
krokos
Post Options
Thanks(0)
|
Evo slika. Ako iko ima ideju za program vjezbi kako bi se ovo minimaliziralo bio bih mu ekstremno zahvalan. |
|
fitnessHr
Viden/a u gymu Joined: 21 Ožujak 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 238 |
Post Options
Thanks(0)
|
To je definitivno pojacana lumbalna lordoza. Ako osjecas bolove u donjem dijelu ledja trebao bi se savjetovati sa lijecnikom, a ako ne osjecas bolove prilikom vjezbanja moras raditi na jacanju i istezanju donjeg dijela ledja, obavezno jacati trbusne misice i pregibace kuka. Moras paziti na misicnu ravnotezu cijelog tijela i obavezno raditi vjezbe istezanja na kraju treninga i to bi trebalo dovesti do znatnog poboljsanja.
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |