Scitec nutrition - Volume mass 35 |
Post Reply | Page 12> |
Author | |
silva07
Viden/a u gymu Joined: 25 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 118 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 01 Rujan 2010 at 22:09 |
šta kažete na ovoj protein,jel ga netko od vas koristio...
|
|
GajbaPive
Mixa shakeove Joined: 20 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 921 |
Post Options
Thanks(0)
|
nisam, niti necu. u heliksu 6 kg kosta 700kn. a 60% su UH. znaci da 2,5kg proteina platis skoro 700kn. kreatin mozes uzimati i posebno... a 500g dekstroze platis u DM-u š0kn, znaci 3,5kg 70kn. a tu istu dekstrozu u volumassu 400kn.
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja sam ga pio.. Em sto je skup, em sto je doza od oko š20g tako da
traje jako kratko.. |
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
BorG
Viden/a u gymu Joined: 04 Lipanj 2008 Status: Offline Points: 155 |
Post Options
Thanks(0)
|
joj ja sam ga pio, malo je poskup, al djeluje, ima dosta UH
i proteina i 2,5gr kreatina, mada je kompletna zamjena za obrok, za posije treninga je extra... ja sam pio franch vanilla, okus je vrh, predobar ak imas love, preporucujem... |
|
Train Smart. Eat Right. Sleep 10 Hours a Day.
|
|
GajbaPive
Mixa shakeove Joined: 20 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 921 |
Post Options
Thanks(0)
|
ne slusaj ove gluposti! mega massovi i slicna sranja postoje samo da ljudima izvlaci novac zbog neinformiranosti! evo ti primjer najgluplje kupovine: http://heliks.hr/katalog_popup.php?proizvod=š38 2,2kg dekstroze koju u DM-u platis š0kn/500g ovdje platis š45kn! dajte malo ukljucite mozak! |
|
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
Gajba, to je to
Zašto bezveze bacat pare, kad se gainer može napravit doma za 2-3 put manje para |
|
Rijeąeno na PM.
|
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
bas to.slozis sebi kombinaciju i to je to.
|
|
boris1984
Cita FAQ Joined: 12 Veljaca 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 32 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav...i ja sam danas kupio ovaj volumass 35 u heliksu...covjek mi ga je preporucio pa rekao ajde da probam...prije toga sam pio whey+desktrozu...jel mi frajer uvaljao nekaj ili nije ovo los proizvod?Imate kakav savjet? Ja inace treniram boks 3 puta tjedno,treninzi su dosta ozbiljni i treba mi nesto za oporavak poslje treninga...eventualno da nabacim mozda 3,4 kile... Rekao mi covjek da ga pijem odmah poslje treninga sa vodom...jel to ok?! Unaprijed Vam Hvala! |
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Cuj, da ti odmah kazem... Dao si mnogo
novca, a mogao si sam smijesati takav mix.. Whey, dextroza i kreatin.. Ali pustimo sada to.. Ja sam ga pio pred par godina.. Sjecam se da je jako ukusan Pij ga nakon treninga, i uvijek sa vodom jer ima kreatina.. A za oporavak neznam koliko ce ti pomoci.. Ja treniram utege 3 x tjedno i 6 x tjedno boks pa mi dosta proteini i dekstroza.. Samo ti sredi prehranu i imat ces energije.. Edited by davor23 |
|
|
|
boris1984
Cita FAQ Joined: 12 Veljaca 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 32 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala Davor...znaci kada to popijem onda bi si za sljedecu turu mogao slozit sam ono sta mi je potrebno?!?!Dali ovaj volumass ukljucuje i kakvo takvo povecanje tezine? Hvala |
|
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
Kao trebao bi povecati masu.. Mislim da je mjerica oko š00g, pa ce ti
brzo otici.. Samo prehrana moze kvalitetno povecati masu.. |
|
|
|
boris1984
Post Options
Thanks(0)
|
OK,hvala!
Kaj ti inace koristis?whey+desktrozu? |
|
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
Da.. To je dovoljno..
|
|
|
|
boris1984
Post Options
Thanks(0)
|
Koji whey kupujes?Gdje i koja je cijena?
|
|
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
Dymatize elite whey u Sloveniji, 4,5kg 75eura
|
|
|
|
silva07
Viden/a u gymu Joined: 25 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 118 |
Post Options
Thanks(0)
|
Davor i ja cu uzeti taj protein,ja sam uzeo 2,3 kg,dođe 37 eura,jedan frend ce mi donest drugi tjedan...Kako to piješ,gdje kupiš tu dexterozu,šta je to uopce(jer stvarno neznam ništa o tome)...
|
|
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |