Pectus carinatum operacije |
Post Reply |
Author | |
Frank Zane
Cita FAQ Joined: 27 Kolovoz 2010 Status: Offline Points: 23 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 04 Rujan 2010 at 06:42 |
O ovaj temi sam razgovarao s doktorom,imam operaciju za
mjesec dana http://www.archbronconeumol.org/ficheros/images/260/260v4 šn06/grande/260v4šn06-š3076443fig0š.jpg a to bi izgledalo ovako nes,bolest Pectus carinatum,..izgleda da ce kirurg to rezat da vrati na mjesto,i kost dirat..zanima me dal je ko od vas imao nekakvu operaciju kosti i za kolko bi se mogo vratit opet treninnzima.doktor kaze da ovisi,a ono ako ima ko ovdje da je imao neku operaciju sa ozljdom kolko je mirovao?? i koje bi vjezbe morao vjezbat poslije operacije.ono dal nesto manje intezivno za pocetak?ako ima neko bilo kakvo iskustvo s tim nek samo pise svaki savjet mi je sad bitan |
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
iluvatar je neku operaciju ima, pa mozes njega na PM pitat kako se rehabilitira sta je radija i tako
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Svaka operacija iziskuje mirovanje, pa
postupno jacanje misica.. Ja kad sam operirao bedrenu kost, bome sam bio out jedno 6mj, a noga mi dan danas nije oporavljena... |
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
šta rec osim da je zdravlje prvo i slušaj savjete lijecnika... biti ce vremena i za treninge.... oporavak je najbitniji......
|
|
Frank Zane
Cita FAQ Joined: 27 Kolovoz 2010 Status: Offline Points: 23 |
Post Options
Thanks(0)
|
a je da al problem je i gubitak misicne mase,jer ako doktor
kaze 6 mjeseci odmora,mogu ocekivat da cu izgubit dosta kila a poslije ti to vracaj,ako izgubim 5 kila,treba mi jedna godina a i vise.a nis slusat ljecnika.E davore kad si imao operaciju bedrene kosti jel si imao posebnu prehranu poslije tog,nebi zelio da izgubim svu misicnu masu u tih 6mj pa dal mozda prehrana pomogne ako nesmijem dizat tegove. |
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
To sam operirao sa 7 god... Ma koji pad, ja sam dobio 20kg
|
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
Marinko
Cita FAQ Joined: 13 Listopad 2010 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
|
Kako je prosla operacija i gdje si to operirao?Koja je cijena?Kako se osjecas?
|
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
Samo da kažem, puno je lakše vratiti mišice nego ih izgraditi in the first place to se zove mišicna memorija
|
|
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|
BudaMO
Cita FAQ Joined: 21 Kolovoz 2010 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 26 |
Post Options
Thanks(0)
|
i mene zanima, imam i ja neki blagi oblik toga, u sredini je malo udubljenje i nema misica |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |